2777
2789
مشکی فضا زیاد نمیشه؟میگم تکی مشکی رو ببرم بدم پارچشو عوض کنن طوسی بشه

میتونی ولی من ک خوشم میاد

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم شوهرم هم بابام اینا مثل شما میگن اینطوری خوبه ولی خب اینطوری دیگ اکسسوری مشکی استفاده بکنم بدمیشه ...

ن بچین میبینی چقد جذاب میشه 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ایشالا ک بشه نمیدونی چقدر استرس دارم وسایلام بهم نیاد ممنونم ک دلگرمی میدی❤

میاد مبارکتون باشه

استرس نداشته باش بهترین مبلمان عروسیه ک تو این سایت دیدم اکثرا همه ی مدل و ی رنگن🩷🩷🩷🩷

خیلی خیلی ممنونم از نگاهت😍😍

🩷😍🩷

اسی دوست داشتی جواب بده اما میشه بگی چند گرفتی؟ آخه مامان منم میخوان مبل بگیرن تو همین سبک مینی‌مال ...

ما پارسال سفارش داده بودیم چون عجله نداشتیم دیر بهمون داد ۳۲ عزیزم

ولی مینیمال و ساده تر رو کمتر میداد 

البته بستگی به جنس هم داره شاید جنس بهتر بیشتر باشه

سلام. واسه من هم مشکل مشابه پیش اومد . شب عید بود من صورتی خیلی کم رنگ میخواستم. صورتی تقریبا تیره آوردن.  دیگه مجبوری قبول کردم.دیگه پرده و فرش و کاغذ دیواری رو با اون ست کردم

به نظرم پرده و فرشت رو روشن بگیر.توی این عکس اندازه ی پنجره بزرگه. رنگ سفید پرده که همون تور میشه بیشتره ولی اگر پنجره ی خونه ات کوچکه ، گوشه ها رو هم بخوای مشکی بزنی دیگه خیلی زیاد میشه . اگر دوست داری رنگ متفاوت به خونه ات بیاد هم تابلو بزن . فقط چون سبک مبلمان مدرنه ، اون نقاشی یا عکس روی تابلو هم باید مدرن باشه