2777
2789

چند وقت پیش دغوامون شده بود گفتم من میرم گفت داغ ازدواج رو روی دلت میزارم  اسید میپاشم روی صورتت کسی حتی نگاه همین قیافه زشت تر از زشتت هم نکنه گفتم اگر این کارو بکنی تو هم قصاص میشی قصاص عضو 

گفت عب نداره به جون میخرم تهش اینجوری میشم 

دارم دیوونه میشم چند روزه بلاکه کاری نکرده آرامش قبل طوفان نباشه 9؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وایییی  مراقب خودت باش روانیه  این 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

تو پیام داده ؟ازش شکایت کن 

سوال ایناهم داشتی بابام قاضی میپرسم برات 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یه مدت مواظب خودت باش ولی از ترس دوباره نرو باهاش دوست شو چون آدم درستی نیست یا برو پلیس فتا شکایت کن تهدیدت کرده 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
تو پیام داده ؟ازش شکایت کن سوال ایناهم داشتی بابام قاضی میپرسم برات

آره پیام داده میشه بپرسین من اگر شکایت کنم پای خودمم گثر میشه ؟ نمیخوام خانوادم بفهمن پنج سال تو رابطه بودیم 

حتما شکایت کن با یه وکیل خوب 

اگه پیام داده یا زنک زده میتونید برید مخابرات پرینت رو و ظبط صدا رو بگیرید و شکایت کنید 

طبق قانون تهدید هم جرم محسوب میشه مخصوصا دیگه اسید پاشی مادشو نمیدونم