2777
2789
عنوان

از اینکه شوهرم پسر محبوب خانوادست متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 40 پست
عین همن همه برادرا

منم همسرم مادرشو خیلی دوست داره براش همه کار میکنه
مادرشوهرمم خیلی براش دعا میکنه
من معتقدم همون دعاها گره ی مشکلاتِ مارو باز میکنن
هیچ وقتم تو رابطه ی مادر و پسریشون دخالتی نکردم
شما هم انشاالله با هر دست میدی با همون دست پس بگیری😘

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چراا وضعمون بد نیست ولی چرا پس انداز نکنیم ماشین عوض نکنیم طلا نخرم چرا خرج بقیه کنم اخه

روزی شما رو هیچکس نمیخوره ،خدا روزی اونها رو اینجوری مقدر کرده ،در ضمن چه بسا شما سر سفره دعای خیر اونها نشسته اید .وبرکت مال شما از دعای پدر ومادر همسرتون هست .

دقیقا شوهر منم اینجوریه از لحاظ مالی ن ولی کلا شوهرم پیگیر کارای پدرمادرشه همین امروز داشت با مامانش تلفنی حرف می‌زد مامانش سراغ برادرشوهرم رو گرفت گفت ن تنها بهم زنگ نمیزنه بلکه تلفنم رو هم جواب نمیده تو دلم گفتم اینقدر ک خودت خوبی و خوب تربیت کردی😂شوهر منم پیش پدربزرگش بزرگ شده کلا ذاتش خوبه اما دوتا داداشش ب درد عمشونم نمیخورن

پدر شوهر مادر شوهرم به پسر و عروس بزرگ خونه ماشین دادن به این بیل هم ندادن هم از کار کمک مسافرت حمالی درمان دکتر با شوهرم و شوهرم بچه نه نه عالم خبر مرگش

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
روزی شما رو هیچکس نمیخوره ،خدا روزی اونها رو اینجوری مقدر کرده ،در ضمن چه بسا شما سر سفره دعای خیر ا ...

والا برادراش خیلی وضعشون بهتر شده هیجیم کمک نمیکنن حالا من به کمک معقول کاری ندارم ولی نباید شورش دربیاد

عین شوهر من

خوب تیغ زدنش بعد اینکه رسیدیم زیر صفر ول کردن رفتن، یه سراغ نگرفتن چی میخورین و فلان

الان که پول نمیتونن بتیغن، کاراشونو میندازن گردنش

بیچاره نمی‌رسه بره میگن زنش نمیزاره بیاد به ما سر بزنه

بزرگترین آرزوم اینه که دست و پای اینا از تو زندگیم جمع بشه

هر جا داشتیم یکم رشد میکردیم اومدن ریدن توش و رفتن

الهم عجل لولیک الفرج