2777
2789
عنوان

میترسم واقعا اسید پاشی کنه روی صورتم نکنه واقعا این کارو بکنه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 34 پست
با یه روانی چرا پنج سال از عمرت رو‌گذروندی خواهشا دیگه از ترس یا هرچی دوباره باهاش ادامه نده و همین ...

خرم میکرد فک میکردم واقعا دوسم داره اینقدر روانی بوده ک توی سربازی معاف از اسلحه بوده دستو پاهاش سریع مبارزه موقع اعصابانیت 

من ۲۲ اون ۲۵

نه متوجه نمیشن زیبا فقط بگو اوراق قضایی رو از طریق پیامک بهت بدن نه ابلاغیه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو همونی نیستی چند سال پیش همین تاپیکو زدی؟

شاید من بااین خیلی داستان داشتم هر بار خواستم برم یا تهدیدم کرده یا خرم کرده الان واقعا می‌خوام رفتارش دیگ غیر قابل کنترل نیست 

شاید من بااین خیلی داستان داشتم هر بار خواستم برم یا تهدیدم کرده یا خرم کرده الان واقعا می‌خوام رفتا ...

بنظرم روانیه با پلیس جتما در جریان بزار تا آدمش کنن

خرم میکرد فک میکردم واقعا دوسم داره اینقدر روانی بوده ک توی سربازی معاف از اسلحه بوده دستو پاهاش سری ...

ببین کلا تمومش کن همین بلاک شدن رو‌بهونه کن اصلا هم ازش نترس اگر  میتونی شکایتش کن اما با شکایت بدتر نشه و بیشتر روی دنده ی لج بیافته ببین تو این پنج سال ی شناخت نسبی ازش داری اگر میدونی لاف میزنه و مرد این کارها نیست با آرامش همین قهر رو بهونه کن و کلا تمومش کن عمرت رو‌الکی. به پای اینجور افرادی حروم نکن