2777
2789

من نه قصد شوخی دارم ن مسخره بازی یه خانمیو خوشم میاد خیلی دوسش دارم ولی بشدت ناز میکنه بجز اونم کسی ب چشمم نمیاد ینی اینکه میگم جز اون کسیو نمیخام ینی فقط چشمم اونو گرفته   بهش میگم بیا بریم بیرون واست لباس بخرم  کفش  بگیرم  حتی گفتم واسه طلا میگیرم بازم همش ناز میکنه نمیاد  از طرفی خودشم راضیه ب رابطمون  چیکاار  کنم با این دختر

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا شما چرا انقد میخوای براش چیزی بگیری

مسیم غروب کرد| تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن اره راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. #حامی_حقوق_حیوانات. خب دیگه چخبرا همه چی رواله؟.فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود

بیخیال چن تا بیکار نشستن چرت و پرت بگن ببین کسی ک واست ارزش قائل نیی بیخالش شو نهایت ی سال دوسال باه ...

چیزی که تو درکشو نداشته باشی به معنی چرت و پرت نیست

یه دختر مستقل شاد🌱                                                     عاشق گربه🐈‍⬛🥲

بیخیال چن تا بیکار نشستن چرت و پرت بگن ببین کسی ک واست ارزش قائل نیی بیخالش شو نهایت ی سال دوسال باه ...

نمیشه خب

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

فقط گیر دادی یه چیزی براش بخری حس آویزون بودن دست میده به بچاره خبخب باهاش جاهای مثل شهر بازی و.... ...

نمیاد اونجا