2777
2789
عنوان

خدا چرا منو دوست نداره چرا واقعا

255 بازدید | 42 پست

تا الان ک ۲۵سالمه تنها بودم در حالی ک همیشه دوست داشتم پارتنر یا همسر داشتم .خاستگارم که مورد علاقم بود بخاطر خساست ردش کردم اونم دیگ سریع فراموش کرد پیگیرم نشد غرورش مهم تر بود واسش 

قبل اونم به سختی درس خوندم خیلییی ازمون استخدامی قبول شدم ولی مشکلی گزینشی پیدا کردم الانم که مشکلم حل شده میگن اگه نیاز باشه امسال میگیریم وسط سال وگرنه تا سال بعد 😔😔من اگ بمونم سال بعد واقعا افسردگیم بدتر میشه پولم ندارم 

حالا دوستام میبینم هیچ تلاشی ندارن ولی خدا واسشون همچین قشنگ میچینه بدون هیچ تلاش 

این از زندگیم اونم از کارم 

خدا حداقل پاداش زحماتمو بدهد 

دلم خوش بود دارم عروس میشم ....

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

خدا منم دوست نداره

حس میکنم بندش نیستم

ناامیدم کرده

کسی ک دوسش داشتمو از دس دادم

یکسال تمام بخاطر بیماری مادرم دعاکردم اشک ریختم التماسش کردم و مادرمم از دست دادم

دیگه ناامید شدم از خدایی ک انقد عذابم داد

مادرم جونم بود نفسم بود تنها دلیل ادامه دادنم بود

خدا همه بندهاشو‌دوست داره هیچ وقت این حرف رو نزن شاید داره امتحانت میکنه شاید پشت هر سختی  یه عالمه راحتی هست امیدوار باش عزیزم

غم انگیز ترین چیز توی زندگی  یه استعداد تلف شدست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا منو دوست داره خودمم که خودمو دوست ندارم همش کار دست خودم میدم😑

امضات:توام که ری..دی😭😂

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
خدا منم دوست ندارهحس میکنم بندش نیستمناامیدم کردهکسی ک دوسش داشتمو از دس دادمیکسال تمام بخاطر بیماری ...

خدا بهت صبر بده عزیزم 

مطمعن باش خدا ببند دری ز رحمت گشاید در دیگری 

باور کن تو تو اینده خیلی خوشحال و خوشبختی

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

خدا همه بندهاشو‌دوست داره هیچ وقت این حرف رو نزن شاید داره امتحانت میکنه شاید پشت هر سختی یه عالمه ...

من جرا باید امتحان بشم 

چند ماه خوندی آزمون رو قبول شدی

صبح تا شب ۲ماه و ده روز هیچ جا نرفتم عیدمو نفهمیدم هیچی نفهمیدم 

یعنی هرکسی ازدواج کنه و سرکار بره خدا بیشتر دوسش داره؟نگاهت به قضایا اشتباهه.شاید اتفاقای بهتری قرار ...

اره کسی ب اون جیزی ک دوست داره برسه اره منم دوست دارم الان ازدواج کنم همین سنمم میپسندم بیشتر ازین نه