2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تاحالا ندیدم از آسمون بباره 

اما برف دیدم 😂

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

۱۸😁

هی منم جز اون ۶۷ درصدم🥲آخرین بار مامانم برای من حامله بوده برف باریده شهر ما دیگه بعد من برف نیومد 🤣

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

فک کردم ی درصده ک ندیده اونم ماییم خوزستان 😂

و ما بلوچستان😭😐

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

فک کردم ی درصده ک ندیده اونم ماییم خوزستان 😂

خوزستان که ما. رفتیم می خواستیم کربلا بریم 

جهنم بود جهنم 

نفسم گیر کرده بود نمی تونستم از گرما نفس بکشم بدنم سوخت می گفتم کاش زودتر بریم دیگه نبینم 

نزدیک شیراز شدیم حالم خوب شد🤧

معجزه شکر گزاری...

۱۰سالم بود یه معلم خوزستانی داشتیم برف میومد زمستون بود خیلی براش عجیب بود میگف تاحالا برف ندیدم خیلی خوشحالی کرد حتی زنگ زد خانواده اش از حال و هواش گف کلاسو تعطیل کرد رفت زیربرف فرداش که برف زیادبود برف بازی کردیم حتی آدم برفی ام بلد نبود بسازه!

خوزستان که ما. رفتیم می خواستیم کربلا بریم جهنم بود جهنم نفسم گیر کرده بود نمی تونستم از گرما نفس بک ...

آره هرکسی نمیتونه گرمای اینجا رو تحمل کنه ما هم دیگه تقریبا عادت کردیم اما تابستون میشه پدرمون در میاد 😪فصل سرما هم ک رو هم 2 ماهه