2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۰سالم بود یه معلم خوزستانی داشتیم برف میومد زمستون بود خیلی براش عجیب بود میگف تاحالا برف ندیدم خیل ...

خب عزیزم طبیعیه ماهم ک خوزستان هستیم برف ندیدیم و چون برفی نبوده آدم برفی هم بلد نیستیم😁آدم خاکی بلدیم ولی😄

آره هرکسی نمیتونه گرمای اینجا رو تحمل کنه ما هم دیگه تقریبا عادت کردیم اما تابستون میشه پدرمون در می ...

بیچاره خوزستانی ها هوا 

شرجی بود شب طاقت نمی شد چه برسه روز

معجزه شکر گزاری...

اسم شهرتون میگی ؟ استان چی ؟

هرمزگان

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

خب عزیزم طبیعیه ماهم ک خوزستان هستیم برف ندیدیم و چون برفی نبوده آدم برفی هم بلد نیستیم😁آدم خاکی بل ...

من بچه بودم حالیم نبود بهش گفتم برفو میخورن بیچاره کلی برف خورد یادش بخیر

اونجا هم گرمه خیلی ؟

ارع

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

خب عزیزم طبیعیه ماهم ک خوزستان هستیم برف ندیدیم و چون برفی نبوده آدم برفی هم بلد نیستیم😁آدم خاکی بل ...

همین بیست رو پیش شاید کم تر 

یه راننده تریلی خوزستانی بود اومد سر جاده نون بگیره می گفت اینجا چقد سرده .

جای ما خیلی گرمه 

بعدش گفتیم کجایی گفت از خوزستان اومدیم .اونجا بارون شدید گرفته بود 

بنده خدا خیلی خوشحال بود می گفت خوزستان داره بارون میاد 😁😁

معجزه شکر گزاری...