2777
2789
عنوان

دوستم میخواد مخ نامزدمو بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 65 پست
اون مخ میزنهشوهرت اگه سالم باشه نمیزاره مخ زده بشهنخ میدن یا میگیرن یا نمیگیرن

خیلی جلوش عشوه میاد سنشم کمه ۱۷ سالشه

در خاطرات نیل آرمسترانگ نوشته بود::من آدم حساسی نیستم.وقتی خانه والدینم را ترک کردم گریه نکردم،وقتی گربه ام مرد گریه نکردم،وقتی در ناسا کار پیدا کردم گریه نکردم،و حتی وقتی روی ماه پا گذاشتم گریه نکردم..اما وقتی از روی ماه یه زمین نگاه کردم،بغضم گرفت.با تردید با پرچمی که بنا بود روی ماه نصب کنم بازی کردم..،از آن فاصله رنگ و نژاد و ملیتی نبود..ما بودیم و یک خانه گرد آبی...با خود گفتم انسان ها برای چه می جنگند..؟شصت دستم را به سمت زمین گرفتم و تمام دارایی ام و کره زمین با آن عظمت پشت شصتم پنهان شد و من اشک ریختم..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رابطه ت رو‌ کمرنگ کن باهاش مگه مجبوری. به بهونه های مختلف نزار بیاد خونتون. هر بار یه بهونه بیار موقعی باهاش در ارتباط باش که نامزدت نباشه. جلوی اون از نامزدت هیچی نگو نه خوب نه بد. حتی اگه مخ نامزدت رو نزنه کاری میکنه رابطتون به هم بخوره.

ببخشینا سیکتیرشو بزن قبل اینکه نامزدتو از راه به در نکرده دختر عمم خودشو به شوهر دخترعموم لوس میکرد ...

روم نمیشه🥲بگمم میگه من کی همچین کارایی کردم اخه کاراش غیر مستقیمه

در خاطرات نیل آرمسترانگ نوشته بود::من آدم حساسی نیستم.وقتی خانه والدینم را ترک کردم گریه نکردم،وقتی گربه ام مرد گریه نکردم،وقتی در ناسا کار پیدا کردم گریه نکردم،و حتی وقتی روی ماه پا گذاشتم گریه نکردم..اما وقتی از روی ماه یه زمین نگاه کردم،بغضم گرفت.با تردید با پرچمی که بنا بود روی ماه نصب کنم بازی کردم..،از آن فاصله رنگ و نژاد و ملیتی نبود..ما بودیم و یک خانه گرد آبی...با خود گفتم انسان ها برای چه می جنگند..؟شصت دستم را به سمت زمین گرفتم و تمام دارایی ام و کره زمین با آن عظمت پشت شصتم پنهان شد و من اشک ریختم..
میترسم نامزدمو ازم بگیره تنها کاری که تونستم بکنم بدشو پیش نامزدم گفتم ازش بدش بیاد

برین بهش توروخداااا 

عروسی هم کردی رفتی دیگه اصن نه زنگ نه هیچی بگو شوهرم رفت وامد دوس نداره

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

از امثال دوستت هزاران زن رو قراره توی زندگیت ببینی

اولا برو جلو مودبانه بگو رفتار عاش برات سوءتفاهم شده و بهتره مراقب باشه 

تا حساب کار دستش بیاد 

بعدم به هیچ وجه به روی شوهرت نیار و جلوش حرفی نزن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چرا نمیتونی ارتباطتو کم کنی باهاش؟اصلا هم بحث اعتماد به نامزد نیس همچین آدم چیپی دلم نمیخواد دور برم ...

رفته بود به یکی از دوستام گفته بود چقدر شوهرت خوبه خوشگلع ...

خیلی ببخشید ولی‌ چرا باید جلو مرد متاهل خودشو خوشگل کنه تازه میگه نازم میکنه😂😐 اگه خوب بودن واسش م ...

نامزدم اومد خونمون رفت خونشون ارایش کرد دوباره اومد😐

روم نمیشه🥲بگمم میگه من کی همچین کارایی کردم اخه کاراش غیر مستقیمه

گوشیتو بگیر تو دستت موقه ای که اون هست بعد با صدای بلند بگو وای خراب خراب خراب گفت چی شد بگو الان داشتم یه متنو میخوندم دختره خودشو به شوهر رفیق صمیمیش لوس میکرد ارایش میکرد جلوش اخرشم رفیق صمیمیش ولش کرد بزار به خودش بگیره

بعدشم یهو خیلی رک با جدیت بپرس تو خودتو واسه شوهرم لوس میکنی؟ انکار میکنه صدرصد بگو وا عزیزم شوخی کردم

درضمن روت نمیشه؟ تبریک میگم چندوقت دیگه به عروسیه دوستت با نامزدت دعوت میشی هیچ موقه نگو نامزدم اگه دوسم داشته باشه نمیره با کسی پسرا زود شل میشن با لوندی یک جیندا

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
میترسم نامزدمو ازم بگیره تنها کاری که تونستم بکنم بدشو پیش نامزدم گفتم ازش بدش بیاد

خیلی اشتباه کردی 

اصلا نباید نامزدت رو حساس کنی و باعث شب بیشتر کنجکاو شع

اصلا راجع به اون حساسیت نشون نده

فقط دور از چشم همسرت اون دختر رو دور کن از زندگیت و بهش نشون بده حواست بهش هست

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎