2777
2789

اولی ۲۸سالشه تحصیلات فوق دیپلم آدم به روزی هست و اصلاااا با شغل تیپ یا هرچیز دیگه ی گفته کار ندارم یه خونه ۶۰متری یه موتور اسپرت ویه ماشین پراید داره شغلش دولتی و حقوقش ۱۳تومن و گفته که میخاد شغلشو عوض کنه و قهوه فروشی بزنه و و مادرش همشهری خودمون هستند ولی با خونه ی مادرمینا با ماشین نیم ساعت راه هستش و اصلا پیاده نمیشه رف بیمه ام داره ولی سربازی نرفته 

.

خواستگار دومی ۳۰سال داره بیمه سربازی داره ولی تحصیلاتش سیکل هست فکر میکنم خونه ام داره و شغلش میوه فروشی با وانت هست ولی یه خوبی که داره اینکه با خونه ی مادرمینا سه دقیقه پیاده راهه پدرشونم به رحمت خدا رفته..ولی حقیقتا آدم به روزی به نظر نمیاد من با هیچ کدوم حرف نزدم 

و هر دو خواستگار به شدت الان پیگیر منتظر جوابن تنهایی تنهام 😔 😔 😔 هیچ کس ندارم راهنماییم کنه پول جمع کردم برم مشاوره نشد پول صرف یه چیز دیگه شد تروخدا مسخرم نکنید خواهرانه راهنماییم کنید هر سوال دارید بپرسید جواب میدم....حالا شرایط خودم ۲۵سالمه ظاهرم خوبه (عکس نمیزارم)قدم ولی کوتاه ۱۵۵ تحصیلات دیپلم دیگه نمی‌دونم چی بگم هر سوالی دارید بپرسید 

میشه برای سلامتیم یه آیة الکرسی بخونید😍

اولی مورد بهتریه

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولی

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

خب تو دلت با کدوم یکیه؟! مامان بابا نداری؟!🥺💔

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

تا حرف نزنی که نمیشه تصمیم بگیری 

یه قرار بزارین دور از محل پارکی جایی صحبت کنین اگه نمیتونی حداقل تلفنی حرف بزنین ،سوالات رو آماده کنه بپرس تا اخلاقشون دستت بیاد،

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم
من از ظاهر دومی بیشتر خوشم اومد مامان بابام پیرن

خب باید موقعیت و بسنجی عزیزم مشاوره تلفنی هم هستا حتما ی زنگ بزن 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂