گاهی وقتا عالیم گاهی وقتا بشدت عصبی در حد وحشتناک اصلا وقت عصبانیتم نمیتونم خودمو کنترل کنم درحدی شاید فرد مقابل مو کتک بزنم ولی سریع اروم میشم سعی میکنم کنترل کنم خودمو چیکار کنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم عصبی نشدکلا خودبخود قاطی میکنهو اینکه اینارو فقط دکتر میتونه تشخیص بدهماهم هردکتری بردیمش گفت ...
خدب بیمار شما تو روز خلقش از مانیا به افسردگی تغییر نکرده حداقل چند روز تو هر فاز بوده که تشخیص دوقطبی دادن هرکی تو روز عصبی بشه بعد شب خوشحال باشه بعد یک ساعت دیگه ناراحت بهش نمیگن دوقطبی بعدشم هم شدت علایم هم طول مدت هر فاز تو تشخیص دوقطبی مهمه
ارثی داشت از نوجوانیاولش جدیش نگرفتن هی هرسال بدتر میشدالانم خیلی حاد شده یهو عقلشو از دست میده
خانم من میگم علایمی که استارتر میگه ربطی به دوقطبی نداره شما میکی یه بیمار بوده دوقطبی نوع یک داشته .اینا رو من خودم میدونم تو فاز مانیا یا دوره خلق ترکیبی این پرخاشگریا هست ولی به مدت طولانی نه یک ساعت خوب یک ساعت بد