2777
2789
عنوان

دوقطبی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اختلال دوقطبی تغییر خلق با نوسان بالا با دوره هر کدوم بیشتر از ۴ روزه هرکی عصبی بشه بهش بگن دوقطبی ک ...

عزیزم عصبی نشد

کلا خودبخود قاطی میکنه

و اینکه اینارو فقط دکتر میتونه تشخیص بده

ماهم هردکتری بردیمش گفت دوقطبیه و باید بستری بشه

ما چندتا دکتر از بهترینا بردیمش همه گفتن دوقطبیهو چون شدید شد و ب مغزش فشار اومد اینطوری شدعلائم دیگ ...

تغییر خلق لحظه ای ربطی به دوقطبی نداره .تو دوقطبی مریص ممکنخ حتی تا دوسالم تو فاز مانیا یا افسردگی باشع برچسب بیماری زدن که الکی نیست

تغییر خلق لحظه ای ربطی به دوقطبی نداره .تو دوقطبی مریص ممکنخ حتی تا دوسالم تو فاز مانیا یا افسردگی ب ...

اینی ک من میگم حدود ۱۵ ساله اینطوریه

هعی شدیدتر میشد

منم نگفتم تو فاز چیه

گفتم دکترا همه تشخیص دادن

همه علائمو داره این ب کنار.. حمله هم میکنه ب بقیه

تغییر خلق لحظه ای ربطی به دوقطبی نداره .تو دوقطبی مریص ممکنخ حتی تا دوسالم تو فاز مانیا یا افسردگی ب ...

ارثی داشت از نوجوانی

اولش جدیش نگرفتن هی هرسال بدتر میشد

الانم خیلی حاد شده یهو عقلشو از دست میده

عزیزم عصبی نشدکلا خودبخود قاطی میکنهو اینکه اینارو فقط دکتر میتونه تشخیص بدهماهم هردکتری بردیمش گفت ...

خدب بیمار شما تو روز خلقش از مانیا به افسردگی تغییر نکرده حداقل چند روز تو هر فاز بوده که تشخیص دوقطبی دادن هرکی تو روز عصبی بشه بعد شب خوشحال باشه بعد یک ساعت دیگه ناراحت بهش نمیگن دوقطبی بعدشم هم شدت علایم هم طول مدت هر فاز تو تشخیص دوقطبی مهمه 

ارثی داشت از نوجوانیاولش جدیش نگرفتن هی هرسال بدتر میشدالانم خیلی حاد شده یهو عقلشو از دست میده

خانم من میگم علایمی که استارتر میگه ربطی به دوقطبی نداره شما میکی یه بیمار بوده دوقطبی نوع یک داشته .اینا رو من خودم میدونم تو فاز مانیا یا دوره خلق ترکیبی این پرخاشگریا هست ولی به مدت طولانی نه یک ساعت خوب یک ساعت بد

خانم من میگم علایمی که استارتر میگه ربطی به دوقطبی نداره شما میکی یه بیمار بوده دوقطبی نوع یک داشته ...

عزیزم بقیه کامنتامو هم بخون.. من اول فکر کردم دکتر براشون تشخیص داده.. بعد در ادامه گفتم باید بری دکتر شاید از چیز دیگه ای باشه.