2777
2789
عنوان

خانم هایی که تنبلی تخمدان داشتن یه لحظه میان

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 100 پست
پیاز درمانی کنی پیازو پوست بکنچارنصف کنبنداز جوش بخوره مقداری ن خیلی زیادابشو ولرم ولرم هرروز دو بار ...

شما جواب گرفتین ؟ چند وقت باید بخورم ؟ و اینکه همین پیاز سفید که استفاده میکنیم ؟

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
نمی‌دونم خسته شدم و پر استرس ....و سوال اطرافیان که پس کی میخوای بچه بیاری خسته م کرد ان شاءالله دخت ...

فداتشم عزیزم دخترم خوبه خداروشکر رفلاکسی .به خدا منم مشکل تورو داشتم ولی خداروشکر ماهی که فکرشو نمیکردم باردار شدم جدی میگم اصلا نگران نباش فقط سبک زندگی سالم رو در پیش بگیر غذای مضر نخور و ورزش سبک یا پیاده روی داشته باش انشالله باردار میشی زود، اطرافیان خیلی دخالت میکنن حرف هم باد هواس بیخیال. 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم این ماه اوله که لتروزول میخورم پسفردا سونو فولیکول دارم

ان شاءالله که فولی غالب داشته باشی برای من که دکتر از قرص ناامید شد گفت این ماه آمپول میدم خدا کنه که آمپول جواب بده

بهش گفتم مکمل نخورم ؟ فقط ویتامین ای داد و متفورمین....که متفورمین واقعا حالمو بد می‌کنه .....اگر بت ...

متفورمین خوبه بخور.

منم تنبلی داشتم دکترم کلومیفن داد 

بعد آمپول داد 

ولی باردار نشدم  با اینکه فولیکول خوبی داشتم.

آمپولا باعث کیست شدن

رفتم عطاری 

شیره انغوزه ریختم داخل کپسول چهل روز خوردم

کیستا از بین رفت

دو ماه پیاده روی تند روزی یک ساعت و نیم داشتم 

با لتروزول باردار شدم دیگه

اسی من مشکل تنبلی تخمدان ام رو در یکسال حل کردم تنبلی تخمدان شدید داشتم ولی مجردم و اقدام به بارداری ...

آره حتما عزیزم بگو شاید برای منم حل بشه

فداتشم عزیزم دخترم خوبه خداروشکر رفلاکسی .به خدا منم مشکل تورو داشتم ولی خداروشکر ماهی که فکرشو نمیک ...

مرسی قربونت دعا کن برام

سلام عزیزم

من تنبلی تخمدان داشتم

با لتروزول تونستم باردار بشم

بعد از زایمان تبلی هم از بین رفت 

الانم یه دوتا دختر گل ۳ ساله و ۲ ماهه دارم

اصلا نگران این نباش که باردار نمیشی 

من بعداز زایمان اولین بچه ام فکر میکردم چون تبلی دارم فقط با دارو باردار میشم بخاطر همین جلوگیری نداشتم یهو دیدم باردارم ولی چون دخترم اون موقع ۱۰ ماهش بود رفتم انداختم

استرس مانع از بارداری میشه نباید بهش فکر کنی

شد شد نشد ماه بعد

حتما تحت نظر یه دکتر خوب باش زود نتیجه میگیری

یه روزی به هدف هام میرسم ☺💫
ان شاءالله که فولی غالب داشته باشی برای من که دکتر از قرص ناامید شد گفت این ماه آمپول میدم خدا کنه ک ...

ممنون گلم من این ماه هم لتروزول خوردم هم آمپول سیگنال اف زدم قرص استرادیول هم میخورم نمیدونم جواب بده یا نه خسته شدم دیگه

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

متفورمین خوبه بخور.منم تنبلی داشتم دکترم کلومیفن داد بعد آمپول داد ولی باردار نشدم با اینکه فولیکول ...

مرسی عزیزم ....سعی میکنم از این هفته باشگاه برم شاید درست شه

ممنون گلم من این ماه هم لتروزول خوردم هم آمپول سیگنال اف زدم قرص استرادیول هم میخورم نمیدونم جواب بد ...

سینال اف

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بهش گفتم مکمل نخورم ؟ فقط ویتامین ای داد و متفورمین....که متفورمین واقعا حالمو بد می‌کنه .....اگر بت ...

عزیزم اگه نمیتونی متفورمین بخوری قرص خارجی دیان آلمانیش و بگیر عالی عالی اصلا حالت بد نمیشه

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
ممنون گلم من این ماه هم لتروزول خوردم هم آمپول سیگنال اف زدم قرص استرادیول هم میخورم نمیدونم جواب بد ...

سیگنال اف هم برای تقویت فولیکول؟ 

استرادیول برای چیه ؟ 

ان شاءالله که جواب میگیری