2777
2789
عنوان

اگه پسری بخادت و‌خونوادش ناراضی بشن میتونه راضیشون کنه علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 93 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عا بزرگ تری؟

اره ولی بخدا نمیدونستم بهم نگفته بود ک از پیشش نرم و از دستم نده میددیم هی میگه هرجوری باشه بدستت میارم هرجوری ولی خیلی سخت شد راهمون و هرکیم مارو دید هرکی بقران گفت رلت چقد شکسته ست انگار ۳۰ سالشه اخه اون قد ببند و شکسته ست من کوچولو 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

حتی اگه مصلحتت تو این پسر نباشه؟؟؟

چرا نباشه اخه ما هیچ‌مشکلی نداشتیم بخدا قسم فقط همین موضوع خراب کرد اون هیچ جا منو تنها نمیذاشت

چی بگم والا ایشالا هرچی میخوای و به صلاحته پیش بیاد

ممنونم مهربونم مرسی ازت ان شاءالله

شاید من اشتباه کنم ولی انگار تو داری دنبالش میدویی

نه عزیزم بقران من هزار بار کات کردم اون اومد گفت باهرجنگ و دعوایی باشه مااخر بهم میرسیم همه خونوادها مخالفن ولی پسر بخاد میتونه اما ایمبار دیگ برنمیگردم ک تکلیفم روشن بشه بلخره 

نمیدونم میاد یا نه ولی چند روزه که بهم زنک نزده بلاکش کردم از همه جا

اگه دختر خوب باشه و موردی نداشته باشه موضوع ما سنه پسر ۳ سال ازم کوچیکه

خانوادش وقتی قبولتون نکنن 

مادرش پدرش و خواهرش همیشه به چشم عروس ناخواسته میبیننتون 

و ممکنه هیچوقت رفتارشون باهاتون خوب یا حتی عادی نباشه

نیش و کنایه و مخالفت ها و بحث و دعواها روی شما و همسرتون تاثیر میذاره 

هر مردی به شدت از دعوای همسرش با خانواده اش و مادرش عصبی و ناراحت و حساس میشه و در اکثر موارد خانوما فک میکنن آقا طرفدار مادرشه و مادرش یه کاری میکنی که دشمنی و بحث بیشتر بشه

اینقد این مسائل زیاد ه حتی توی خانواده هایی که جفتشون راضی بودن، چه برسه یکطرف ناراضی باشه، زندگیتونو جهنم میکنه جوری که شمام با شوهرتون دشمن میشید و عشق و عاشقی یادتون میره

نه عزیزم بقران من هزار بار کات کردم اون اومد گفت باهرجنگ و دعوایی باشه مااخر بهم میرسیم همه خونوادها ...

اینم خودش رد فلگه عزیزم. اگه واقعا میخواست میتونست تکلیفتونو مشخص کنه. اگه من جات بودم اگه بازم نشد؛ کلا داستانو تموم میکردم

خانوادش وقتی قبولتون نکنن مادرش پدرش و خواهرش همیشه به چشم عروس ناخواسته میبیننتون و ممکنه هیچوقت رف ...

اره خب این چیزا هست متاسفانه

اینم خودش رد فلگه عزیزم. اگه واقعا میخواست میتونست تکلیفتونو مشخص کنه. اگه من جات بودم اگه بازم نشد؛ ...

اره اگ بخاد ک‌یمتونه میخادا ولی تا میگن نه دلسرد میشه 

اره الان تموم کردم ک اگ واقعا خواست یه کاری کنه