2777
2789
عنوان

اگه پسری بخادت و‌خونوادش ناراضی بشن میتونه راضیشون کنه علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 93 پست
گفت من اینو میخوا یا این یا دگه هیچکس اگه اینطوری کنید خودمو میکشم میمیرم گفتن بمیری بهتره

😐😐😐😐😐😐وای خدایااااا

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خوشم نمیاد از این چیزا

منم همینطپر ولی دارم از بین میرم دارم نابود میشم من واقعاا باور نکردم جداشدنمونو

چرا اخه سر چی

دعوا داشتن بیشتر زیر سر مادره بود دیگه دعوای اخر خیلی بزرگ شد وسط دعوا پدرشوهره فوت کرد اینم دست گرفته و قاتلید و ۹ ماه نذاشت بیاد پیش زن و بچش الانم هرچی میاد بچشو ببینه هرروز میگه راضی نیستم حلالت نمیکنم اونارو نمیخوام 

ولی پسری ک خانوادش راضی نباشن بدرد نمیخوره یه روزی یجایی دعوا بشه اونکقت میگه خانوادم راست گفتن بدرد هم نمیخوردیم

زیاد دیدم از این مورد هاحتی دختر دایی همسرم شوهرش ۱۰سال رفت و اومد تا دادنشون به همالان اینقدر خوشبخ ...

منم پسر دایی مامانم رفت با ی زن بچه دار ک جدا شده بود و ازش ۱۴ سال هم بزرگتره اما خ خوشبختن خانمش هم خیلی زن خوبیه ولی خونواده ی عشق من سر ۳ سال فاصله سنی نمیزارن 

دعوا داشتن بیشتر زیر سر مادره بود دیگه دعوای اخر خیلی بزرگ شد وسط دعوا پدرشوهره فوت کرد اینم دست گرف ...

وای نگو دارم میمیرم من اینور 

وای نگو دارم میمیرم من اینور

خدا نکنه بسپر به خدا بگو اگه قراره خوشبخت باشم و شاد برام جورش کن ولی اگه قراره اذیت بشم و ناراحت باشم یه کیسی بزارجلوم ک همه این ناراحتی هارو بشوره ببره

خدا نکنه بسپر به خدا بگو اگه قراره خوشبخت باشم و شاد برام جورش کن ولی اگه قراره اذیت بشم و ناراحت با ...

ولی من واقعاااا دل حتی فکر کردن و نگاه کردن ب کس دیگه ای رو ندارم هیچکس 

ان شاالله بشه برای من که عرضه نداشت

وای خدایا هرروز ناامیدتر و بیچاره تر میشم ذیگ توانی برای ادامه ندارم الانم چشام نمیبینه چی مینویسم