2777
2789
عنوان

اگه پسری بخادت و‌خونوادش ناراضی بشن میتونه راضیشون کنه علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 93 پست
اره ولی بخدا نمیدونستم بهم نگفته بود ک از پیشش نرم و از دستم نده میددیم هی میگه هرجوری باشه بدستت می ...

مهم اختلاف سنی نیست مهم اخلاق و تفاهمه

ازدواج عین هندونه سربستت تا نری توش نمیدونی چی در انتظارته

ظاهرشو نگاه میکنی باخودت میگی عجب هندونه ایه باید داخلش عین اناز سرخ باشه

ولی وقتی برشش میدی میبینی کاله و نرسیده و یا خرابه

باید در نظر بگیری ببینی واقعا این پسر ارزش داره به پاش بمونی و صبر کنی یا نه

متاهل🧸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهم اختلاف سنی نیست مهم اخلاق و تفاهمهازدواج عین هندونه سربستت تا نری توش نمیدونی چی در انتظارتهظاهر ...

ببین منو اون همه جوره همه جوره همو درک میکردیم و میخاستیم هیچ مشکلی بخدا نداشتبم مشکلمون این بود ک مثلا چرا شببخیر نمیگی چرا خسته نباشی نگفتی بهم در این حد ولی وقتی خواست جدی بشه خونوادش اینجوری کردن مدام قطع و وصل شدیم دیوونه شدیم خودش ک میگه من هنوزم نپذیرفتم ک نشه فقط از خدا میخام ک بشه میدونم اون بخاد میشه 

حرف اونه 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

چقدر مسخره اس دلیلشون🫠برای من الان ازدواجم کردهخیلی دلم شکست از خدا که اونا اونقدر منو اذیت کردن با ...

شما چرا مخالفن گلم ؟؟ اره خدا همیشه یار هموناست کلا نمیدونم چرا ادم بدا زندگیشون عالیه

عزیزم مخالف بودن یک سال وونیم پیش واسه حجابم

الهییییی 😑😑😑چه دلیلایی واقعاااا یعنی چی اخههه مورد به این ساده ای حل نشده مال من که اصلا حل نمیشه پس

الهییییی 😑😑😑چه دلیلایی واقعاااا یعنی چی اخههه مورد به این ساده ای حل نشده مال من که اصلا حل نمیشه ...

واسه من بی عرضه بود تا اینو گفتن خانوادش دست وپاشو گم کرد و رابطه ارو تموم کرد

اگه برا تو به پات نشسته امیدوار باش

با کسایی که تاپیک 

واسه من بی عرضه بود تا اینو گفتن خانوادش دست وپاشو گم کرد و رابطه ارو تموم کرداگه برا تو به پات نشست ...

وااای چقد راحت البته خیلیا همینن 

امید ندارم عزیزم چون باباش خیلی سختگیره مامانشم تو دلشو خالی میکنه ولی واقعااا ادم بی عرضه بره گمشه بهتره تو زندگی اتیشت میده بیشتر

واقعا اون موقع چشام کور شده بود هیچ جوره به فرهنگ ما نمیخوردندیک عمر میخواستم بدبخت بشم!

اره خب همه ی اینا هست اگ طرفت باز ادم باشه برات تلاش کنه ادم دلگرم میشه ولی کو ... همه راحت میرن

واقعا اون موقع چشام کور شده بود هیچ جوره به فرهنگ ما نمیخوردندیک عمر میخواستم بدبخت بشم!

هیچوقت بعد جدایی پیام نداد؟سعی نکرد برگرده؟

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

هیچوقت بعد جدایی پیام نداد؟سعی نکرد برگرده؟

نه هیچوقت 

یکبار ۴ماه جدا شدیم اون موقع بعد ۴ماه دیگه به همه التماس کرد بگید ببخشه برگردم ولی بعد این خواستگاری هیچوقت سعی نکرد

با کسایی که تاپیک