2777
2789
عنوان

فردا شب کلی مهمان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 147 پست
آدم که همیشه اینجوری مهمونی نمیده بخاطر خرجش خودتو ناراحت نکن

نه عزیزم 

همسرم بازنشسته شده بعد ۳۵سال 

واقعا ارزش داره ک براش یک جشن کوچیک بگیرم

ولی خب گرونی لامصب خیلی بد دردیع

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
بیخیال اصلاً لوبیا پلو نذار همون مرغ کافیه منوت عالیه

والا؟؟؟

دودل شدم

میگم یه غذا زشت نشه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه گوشتن کنجه ایه..یجوری که تو باقالی پلو زشت میشهیکمم از قورمه سبزی تو مقدار زیاد میترسم

اوکی

پس همون منوی خودت خوبه 

امیدوارم مهمونیت همون طور که میخوای برگزار شه و‌ لذت ببرید

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
اوکیپس همون منوی خودت خوبه امیدوارم مهمونیت همون طور که میخوای برگزار شه و‌ لذت ببرید

قربونت عزیز دلممممم😘😘😘😘

والا؟؟؟دودل شدممیگم یه غذا زشت نشه

نه بابا چرا زشت باشه 

لوبیاپلو ریسکه ممکنه شفته بشه 

بعد با زرشک پلو همخونی نداره 

سوپ و بند و بساط زیاده دیگه کافیه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چه طرز برخورد با لوبیا پلوعه؟

🤣🤣 اتفاقاً عاشق لوبیاپلو هستم خصوصاً ته دیگش 

ولی واسه مهمونی خوب نیست

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
نه بابا چرا زشت باشه لوبیاپلو ریسکه ممکنه شفته بشه بعد با زرشک پلو همخونی نداره سوپ و بند و بساط زیا ...

راست میگیییی😘😘😘باشه همسرمم بیاد باهاش درمیون بزارم

راست میگیییی😘😘😘باشه همسرمم بیاد باهاش درمیون بزارم

اگه وقتشو داری میگی سوپو چطوری درست میکنی

خوبه بابا خسته شدی تنهایی واقعا سخته

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
قربونتخیلیییی😓😓😰😰😰😰😰۸۹۰ امروز فقط میوه ها شدن۵۰۰سبزی و خیار و وسایل سالاد۱تومن سوپریم..ک وسای ...

اخی عزیزم.من تاوقتی ک متاهل بشم هیچی از هزینه ها و سنگینی این مهمانی ها موردتوجهم نبود تا اینکه اومدم خونه خودم دیدم چقدررر ی مهمانی کوچیک هزینه داره براهمین کسیم دعوت میکنه با خجالت میرم خونشون یا ی چیزی میبرم چون میدونم واقعا میزبان چقدر تو خرج افتاده

شما بگو‌ یک نوع غذا حتی بدون دسر 😍😍😍

عالیه ، پیشاپیش خسته نباشید 

بازنشستگی هم مبارک ‌وپر خیر باشه براشون 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.