2777
2789
عنوان

فردا شب کلی مهمان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3265 بازدید | 147 پست
اسی بنظرم ماست بادمجون خیلی خوشمزه تر از ماست خیاره

بورانی منم عاشقشمممم

و خوب درست میکنم اتفاقا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا عزیزم ورود برای عموم ازاد😜

اسی بیلیطش کن 😎😎

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

خدا ب سفره ات برکت بده 

خداقوت بده انشاالله خوش بگذره و همش صدای خنده باشه ❤❤🙏🏽🙏🏽🙏🏽

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
خدا ب سفره ات برکت بده خداقوت بده انشاالله خوش بگذره و همش صدای خنده باشه ❤❤🙏🏽🙏🏽🙏🏽

فدای شما بشم مهربونم 😘😘😘متقابلا همه ارزوهای خوب برای شما

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اسی جان لطفا طرز تهیه شو بگو من خودمم نمیدونم😂

من بادمجون کباب میکنم و بعد ساطوری ریز میکنم

دو حبه سیر رنده ریز

نعناع خشک

کمی گردو آسیاب با نمک و فلفل سیاه میزنم ب ماست

عالی

بنظرم‌ لوبیا پلو‌ با این حال که خیلی خوشمزه س ولی مناسب مهمونی رسمی نیست

اگه با مهمونات راحتی درست کن وگرنه حذف کن

بجاش باقالی پلو با گوشت یا قورمه سبزی درست کن

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
لوبیا پلو رو حذف کن ببخشیدااااا همون گوشت رو بریز تو قورمه سبزی یا چرخش کن کباب تابه ای درست کن

خواهر اصلا جون قورمه پختن ندارم اینم ریسکیه 

میترسم 😬😬😬

عالیبنظرم‌ لوبیا پلو‌ با این حال که خیلی خوشمزه س ولی مناسب مهمونی رسمی نیستاگه با مهمونات راحتی درس ...

اخه گوشتن کنجه ایه..یجوری که تو باقالی پلو زشت میشه

یکمم از قورمه سبزی تو مقدار زیاد میترسم

خواهر اصلا جون قورمه پختن ندارم اینم ریسکیه میترسم 😬😬😬

بیخیال اصلاً لوبیا پلو نذار همون مرغ کافیه 

منوت عالیه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊