2777
2789
عنوان

یا من از تعادل روانی حرف نزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 30 پست
فکر خود کشی بودم

وا جمع کن خودتو دختر خوب هیچ مشکلی نیست که نشه ازش گذر کرد همه یطوری گرفتار شدن مطمئنم از پسش بر میای نازنینم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اینحوریم . غم و استرسم از ی حدی بیشتر بشن خودکار میرم رو حالت بیخیالی و اوسکولی

نعمت خدا شامل حالت شده

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من ی مدت افسردگی شدید پشت سر گذشتم خوب شده بودم امروز دوباره ی اتفاق بد افتاد حداقل ی ماه باید ناراح ...

من انقد تو محیط پرتنش و پرسر و صدایی بزرگ شدم کلا با اتفاقای بد و خوب زود سازش پیدا میکنم هرچقدم مشکل بزرگ باشه معمولا زود حالم اوکی میشه . من مامان بزرگمو امسال از دست دادم خیلیم دوسش داشتم ولی فقط همون بیمارستان گریه کردم دیگ گریه‌م نمیومد ناراحتم نبود انکار ک مغزم مکانیسم دفاعیش دربرابر غما بیخیالیه . 

بنظر من دوقطبی ها خیلی وحشتناک اند نشستی غذا میخوری بهت حمله میکنن از بیرون اومدی یهو بهت حمله میکنن

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

من انقد تو محیط پرتنش و پرسر و صدایی بزرگ شدم کلا با اتفاقای بد و خوب زود سازش پیدا میکنم هرچقدم مشک ...

من انقد روزا تلخ پشت سر گذاشتم واقعا سر شده بودم ولی امروز دوباره بعد مدت ها حالم بد شد ولی دیدم واقعا انگار عادی شده دوساعتم نکشید

نعمت خدا شامل حالت شده

نمیدونم شاید . خیلی مودیم توی ی ساعت خنده گریه قهر اشتی کردنو منو میتونی ببینی. بعضی وقتا اخساس خلا درونی میکنم انگار ک همه چی سرده . افسرده نیستما😂 ولی خب دیگ نمیدونم اسمشو چی بزارم

نمیدونم شاید . خیلی مودیم توی ی ساعت خنده گریه قهر اشتی کردنو منو میتونی ببینی. بعضی وقتا اخساس خلا ...

تو یه ادم سالمی

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

منم همینجوریم😁بعضی وقتا خودمم تعجب میکنم

منم الان تعجب کردم چون اصولاً حال بد من طول می‌کشه تا بهتر شه هی میگفتم وسط امتحانا افسرده هم شدم چلی دیدم نه بابا یادم رف😂