2777
2789
عنوان

فردا شب کلی مهمان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3265 بازدید | 147 پست

رنگینک همون که با خرما و آرده؟ 

کیک یخچالی دستورشو میزاری❤️

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این تاپیکو به نشانه اعتراض ترک میکنمخیلی نامردین که راجع به لوبیا پلو اینجوری حرف میزنید

🤣🤣🤣عزیزم شما فردا بصرف لوبیا پلو دعوتین

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
رنگینک همون که با خرما و آرده؟ کیک یخچالی دستورشو میزاری❤️

بله عزیزم با آرد و دارچین رو خرما

والا من دستور کیک یخچالی از اینستا گرفتم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
شما بگو‌ یک نوع غذا حتی بدون دسر 😍😍😍عالیه ، پیشاپیش خسته نباشید بازنشستگی هم مبارک ‌وپر خیر باشه ...

فدای شما ابجی مهربونم

زنده باشی عزیزمممم😘😘😘

اخی عزیزم.من تاوقتی ک متاهل بشم هیچی از هزینه ها و سنگینی این مهمانی ها موردتوجهم نبود تا اینکه اومد ...

انشاالله زندگیت پر رزق و برکت باشه

ولی واقعا مهمان برکت میاره

اما تو این دوره زمونه خیلی برگزاری یه مهمونی سخت شده

خوبه بابا خسته شدی تنهایی واقعا سخته

ببین بخدا ۳ روزه گیرم بخدا

عصری دسرا درست کردم ظرفا دراوردم از کابینت 

وسایل سالاد 

سبزی 

کمرم درد میکنه