2777
2789
چیزی که هر وقت بهش فکر می کنم حالم بد میشه، خواهرشوهرم وقتی باردار بوده و نیاز به مراقبت داشته آبجی ...

ینی همه خبر شدن ک بهش تجاوز کرده

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

واوووووووووحسابی پسر رو به دام انداخته فکر کنم پسره با مادرش رابطه خوبی نداشته و الان مهر مادری رو ت ...

نه بخدا زنداییم خیلی ماهه 

خانمه خودش اولش قبول نمیکرد ولی پسر داییم خودش ول نمیکرد

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه خواهرشوهرم توزندگیش به معنای واقعی رییسه وشوهرش فقط حگم عابربانک داره

تمام امور حتی خریدخونه وماشین و،،،،دست اینه

حتی برازندگی ورفتاربقیه هم ریاست میکنه!!!

وخدایی که بشددددت کافیست❣
شکار کرده

چی بگم..

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

خواهرشوهر کوچیکم به شوهرم و مادرش گفته بود، شوهرم به من گفت ، گفت میخوام به خواهرم بگم قضیه رو من نذ ...

مگه میشه زنی از جنس شوهرش خبر نداشته باشه 

احتمالا خبر داره چه کثافتیه اما اینکه با خواهرش این کار رو کرده نه نمیدونه 

عزیزم این دیگه برگ ریزون نیس کار خیره

تواین دور وزمونه برادر ب برادر رحم نمیکنه ما ک برگامون ریخت .این پسره کلا تو فامیل مسخره همه هست همه دستش میندازن باخاطر هیکلش و... واسه همین هیشکی فکرشو نمیکرد

وای نه، تجاوز نبوده در حد دست م ا ل ی بوده

آها

بازم خداروشکر

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

مگه میشه زنی از جنس شوهرش خبر نداشته باشه احتمالا خبر داره چه کثافتیه اما اینکه با خواهرش این کار رو ...

خواهرشوهرم هیچ وقت از زندگیش چیزی نمیگه ولی ظاهرا که خیلی خوشبخته فکر می کنم اگه میدونست شوهرش چه آدمیه یعنی می تونست اینقدر شاد و خوشحال باشه، منم قبل از این قضیه فکر می گردم بهترین زندگی رو داره، همیشه به سفر و تفریح و طلا و مهمونی و خرید و رابطشون هم که ظاهرا عالیه

چه عروس فهمیده ورازداری به بهپیش هیچکس نگوگلم

نه چرا باید زندگی یکی دیگه رو خراب کنم اونم با داشتن یه دختر، شوهرمم بس که فشار عصبی روش بود به من گفت تا خالی بشه، گفت جای دیگه حتی پیش مادرم نمی تونستم حرفش بزنم، خواهرشوهر کوچیکم خودش جدا بع مادرش گفته بود