2777
2789
عنوان

خیلی از دستش عصبانیم حق دارم یا نه (بچه سال نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 115 پست
چه حقی؟ حتی بین زن و شوهرا که اسمشون رو همدیگست بعضیا میگن به چه حقی. تو چی میگی این وسط. اصلا چرا ا ...

😅😅😅مثلا از اون پسره حمایت کردی خبرمرگش😅🤐🫢🫢

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😅😅😅مثلا از اون پسره حمایت کردی خبرمرگش😅🤐🫢🫢

نه بابا چ حمایتی دارم از پسره. خدا میدونه پسره با چند نفره ولی بعضیا قبول نمیکنن😂

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

خیلی پیگیر شدی میذاشتی بیاد خونه ،در کمال ارامش کنارش میشستی میگفتی حس میکنم امروز تو خودتی،چیزی شده؟پیگیری زیاد کلافه کنندس

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی پیگیر شدی میذاشتی بیاد خونه ،در کمال ارامش کنارش میشستی میگفتی حس میکنم امروز تو خودتی،چیزی شده ...

دوست پسرشه چه خونه اومدنی😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

عزیزم مشخصه وقتی اینجور آویزونش بشی اونم با خودش فکر‌میکنه که چ شخص مهمی هست ک انقد پیگیرشی‌.همین باعث فاصلتون میشه.اون اگ واقعا تورو بخاد خودش میاد سمتت

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
تو که میفهمی و سطحت بالاست وقتی میگه سرکارم تو نباید زنگ بزنی پیام بدی. معلومه که سیریشی و این نشون ...

یکم با ادب ترهم میتونی نظر بدی 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.