من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
شاید عجیب باشه ولی تایم نگه نمیدارم هر چقد میتونم و حوصله ام میکشه میخونم😐
حتما تایم بگیر
پشت کنکوریم عزیزم هدفمم پزشکیهاین هفته ۴۵ ساعت خوندمچهار روز ۱۱ ساعت خوندم ولی سه روز هیچی نخوندم😭
روزی ۱۰ الی ۱۱ نرمال و معقوله
ولی پیوسته
روزی ۸ ساعت پیوسته مفید تر از سه روز ۱۲ ساعت خوندن بقیه هفته نخوندنه
کنکور یعنی استمرار
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
کم کم زمانتو زیاد کن همه دروسم جا بده تو برنامت اینطوری نباشه یروز کلی بخونی یروز اصلا نخونی
این هفته ۴۵ ساعت خوندم
چهار روز ۱۱ ساعت خوندم ولی سه روز هیچی نخوندم😭