2777
2789
عنوان

خدایی شما حسودیتون میشد یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 97 پست

نه انتخاب خودم بوده

من نامزدم شرایط مالی خوبی نداره از اولم میدونستم و انتخابش کردم

برا خرید هر چیزی و جلو رفتن مراحل خیلی تو فشاریم

دیروز مامانم گفت ی شرکت نفتی رفته خواستگاری دختر داییت گفتم خب چیکار کنم🤷🏻‍♀️

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

اصلا نه 

من بیشتر ب زن هوایی حسودی میکنم ک شوهرشون عاشقونه هرچی میگه انجام میده تابعشونه

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حسودی نداره خب توم با کسی که وضعیت مالی دلخواهتو داشت ازدواج میکردی

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

ولی شوهر شما ی صدم اون پسر پولدار نیست

من که از زندگیم راضیم تازه خواهر شوهرم میخواست با یه پسر نسبتا معمولی ازدواج کنه متقاعدش کردم که صبر کنه موقعیت های بهتر گیرش میاد

چرا عاخه باید حسودی کنم؟

عین خواهر خودمه فرقی نداره برام

متاهل🧸

دقیقا تو همین شرایط قرار دارم

البته خواهرشوهر من زن دوم یه مرد پولدار شد که دنیا رو به پاش داره می ریزه ولی اینقدر خانواده اش اعتمادبنفس دارن و پرادعان که کاملا حق می دونن که دخترشون خراب شده سر یه زندگی و مرده داره براش اینقدر بریز بپاش میکنه، میگن دختر خودمون خیلی آپشنال بوده و مرده باید هرکاری میتونه براش بکنه

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
خب تو خودت تو‌خانواده مرفه بودی اومدی زن فقیر شدی انتخاب شوهرت دست خودت بودهاون‌بدبخت تو‌خانواده فقی ...

من شوهرم تقریبا درآمدش مث پدرم هست . اما اون پسر ک میگم همه رو میخره و مبفروشه ماهی پونصد تا درامدشه من همچین خاطر خواهی نداشتم ک بخام زنش یشم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
بله غبطه مبحوردمحسودی نه هاغبطهچه بسا از ازدواجی هم که کردم پشیمونم میشدم🫣

اره فکر میکنم منم دارم غبطه میخورم ن حسادت 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه