2777
2789
عنوان

آیا این کاربری واقعا فوت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 115 پست
اونایی ک واسش تاپیک زدن دیگه چرا؟؟گنه کرد در بلخ آهنگریبه شوشتر زدند گردن مسگری😏😏

ن عزیزم اینطور نیست.اینا باهم هماهنگن...دقت کردی تاپیک میزنن میگن فلان کاربرو چقد میشناسین..یا بین این دوتا کاربر کدوم بهتره.اینا اکیپشون باهم هماهنگن

اونایی ک واسش تاپیک زدن دیگه چرا؟؟گنه کرد در بلخ آهنگریبه شوشتر زدند گردن مسگری😏😏

ینی اشکال نداره یکی همینجوری یه خبر اشتباهی رو بدون اینکه مطمئن باشه نشر بده؟! 

وای دیروز یکی تاپیک زده بود برای همین خبر، نوشته بود انا لله و انا الیه راجعون و.... 

7 صفحه رفت جلو هی کاربرا میگفتن چی شده توضیح بده فقط می‌گفت فلانی فوت شده، دق داد بقیه رو

صرفا یه خبری رو شنیده بود و سریع تاپیک زده بود عقب نمونه🙁🙁🙁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه نمیدونم ولی هرچیزیو اینجا میگن باور نکن

اخه به کادبری گفت دوستشه و خودکشی کرده

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

همون دوستاشون که گفتن فوت کرده، اومدن گفتن زنده ست

واقعا؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

نه ب ی کاربر دیگه گفته بود زندمیادم نمیاد کدوم کاربر بودملکه بود فکر کنم

مریی عزیزم

واقعا؟

اره مثل اینکه دخترخاله ش دروغ گفته بوده، دیگه نمیدونم خدا عالمه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
جریان چیه

یه کاربری ب نام یاسی تاپیک زده ک کاربر فاطی خودکشی کرده و فوت کرده من مشکل قلبی دارم اتقد حالم بد شد

نه دروغ بود،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بنظرم نی نی یارا باید هم خودش و هم اونایی ک واسش تاپیک زدنو تعلیق کنه ک برای دیده شدن دست ب هرکاری ن ...

والا بخدا باداحساسات ما بازی میکنن

نه حالش خوبه خداروشکر

مرسی عزیزم