2777
2789
عنوان

آیا این کاربری واقعا فوت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 115 پست
منم تا حالا کلی قصه خوردم ولی بازم خداراشکر زنده هستن

شدیم بازیچشون بخدا خدا روشکر زندس

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

@یاسی2884‍ 

خبری از فاطی نشد؟؟

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه نمیدونستم😂😂😂😂آخه ایشون رو بیشتر دیدم😂💔

بگردم😂😂

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

@یاسی2884‍ خبری از فاطی نشد؟؟

باو بچه هتمیگن ایشون دروع گفتن

باو بچه هتمیگن ایشون دروع گفتن

هعیییی واقعا ک

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

من اون کاربر مببنا بودجذاب تو دلی از بالکن افتاد فوت کرد هنو یادمه

وای خدایااا

الان رفتم تو آخرین تاپیکش💔

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                کوروش‌بزرگ♡داریوش‌بزرگ♡مهرداد♡خشایارشاه♡نادرشاه♡آریوبرزن♡سورنا♡دیاکو♡آرش‌کمانگیر♡آتوسا♡یوتاب♡

نگو الان میان میگن به اکیپ ما حسودی میکنی😂😂

اینقدر از اکیپشون بدم میاد تو همه تاپیکا هم پلاسن و فقط چرت و پرت میگن 

چندتاشون هم فیک از آب دراومدن

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
اینقدر از اکیپشون بدم میاد تو همه تاپیکا هم پلاسن و فقط چرت و پرت میگن چندتاشون هم فیک از آب دراومدن

🤭🤭🤭 

از فیک بودنشون خبر نداشتم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
وای خدایاااالان رفتم تو آخرین تاپیکش💔

😔😔😔😔