2777
2789
عنوان

نامزدم میگه تو خرجت خیلی بالاست راست میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 7887 بازدید | 207 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرهفته که مناسبتی نیست هدیه بخره براتون

و قطعا این حجم بیرون رفتن ولخرجیه

یه موردی داریم یکی از دوستان نزدیکم هست

دوسال با پسره تو رابطه بودن الان که بنا به دلایلی جدا شدن پسره رفته شکایت کرده برا دختر خانوم به عنوان سواستفاده و کلاهبرداری مالی و خیلی عناوین دیگه....

تک تک خرجایی که واسش کرده رو حالا میخواد ازش پس بگیره

و خیلی فاجعست الان خانواده دوطرف درگیر دادگاه هستن

کلا چون ازدواج نکردید و صرفا باهم دوست هستید خیلی محتاط تر پیش برید و سعی کنید اگه سه بارشو طرفت حساب میکنه یبارشم شما مهمونش کنی 

سرویس!!؟؟ مگه راجع ب زن خیابونی داری حرف میزنی؟چقدر خودتون و بی ارزش میدونیدیعنی پولی ک همسرتون واست ...

ن عزیزم معذرت منظورمو بد رسوندم درسته.ولی خاستم بگم خانم فردا توی زندگی مشترک هزارتا مسعولیت میریزه سرش بچه داری شوهر داری خانه داری مهمانداری مریض داری رفت و روب شستشو رفت و امد مثلن همینکه شما یک شب تا صبح نخابی بشینی تا خدای نکرده تب بچه رو کنترل کنی یا بی قراری بچه رو اروم کنی این خرج کوچولویی ک الان تو اوج عشق شوهرت واست میکنه در برابر اون زجمتا و بیخابی ها اصلن خیلی ناچیزه و دیده نمیشه

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
هرهفته که مناسبتی نیست هدیه بخره براتونو قطعا این حجم بیرون رفتن ولخرجیهیه موردی داریم یکی از دوستان ...

میشه مگه اینجوری شکایت کرد؟چ مدرکی داره؟

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
میشه مگه اینجوری شکایت کرد؟چ مدرکی داره؟

لابد داره

هیچ مدرکی هم که نداشته باشه واسه آبرو ریزی و انتقام گرفتن جواب خوبیه

فکرمیکنم رسید هدیه و چیزایی که براش خریده رو داره

فکرشو بکن زده بازی با احساسات فریب 😂

لابد دارههیچ مدرکی هم که نداشته باشه واسه آبرو ریزی و انتقام گرفتن جواب خوبیهفکرمیکنم رسید هدیه و چی ...

واقعا چرا باید یه دختر اینقد آویزون یه پسر باشه؟ هفته ای چند بار غذا خوردن اونم تو این شرایط اقتصادی؟ هر هفته کادو؟ پسره چه فکری درموردش میکنه؟ من اینطور فکر کردم طرف گرسنه ست و کمبود زیادی تو خونه باباش داره که مثل قحطی زده ها داره پسره رو غارت میکنه. غیر از اینه؟ 

شما خودتون شاغل هستینایا نبودین باز هم هفته ای سه بار بیرون بودن سبک زندیگتون بووود؟

نيمدونم.ولي عروسمون

و مادرشوهرمم ك خونه دارن و بچه هاشون بزرگن

همينن😂

مخصوصا مادرشوهرم ك يك نفره ميگه نمصرفه غذا بپزم

💕