2777
2789
عنوان

نامزدم میگه تو خرجت خیلی بالاست راست میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 7895 بازدید | 207 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانوادش نه خودشششش خانواده هرچی هم داشته باشه آخرش باید خرج زندگیت خودت بکشی نمیان واسه شما گوشت مرغ ...

دقیقا 

من مادر شوهرم تنها ۱۳ واحد خونه داره دست مستاجر پدر شوهرمم چندتا مغازه صنعتی داره 

اما ما خودمون داریم تلاش میکنیم و زندگی رو راه میبریم 

یک هزار تومن ب ما ندادن و نمیدن 

دوتا بچه دارم خداشاهده هنوز کوچکترین هدیه واسه بچه هام نخریدن

نامزد منم اینجوریه ولی  نمی‌خوام اذیتش کنم اگه اون برام کادو میگیره باید منم براش بگیرم ولی من سرکار نمیرم دونفری مون خوشحال شیم ن‌ تنها من گاهی شده خودم نرفتم رستوران کشون کشون بردتم تا رستوران 😅

بهش میگم نگی یوقتی خسیسم فقط دلم نمیاد از صبح تا شب زحمت میکشی پولمون اینجا خرج کنیم‌   پس انداز کنیم خونمون‌ و عروسی بگیریم 

نظرم اینه دل بهم پیوند بخوره مهمتره تا یه کاغذ

از بحث اصلی خارج شدی

توی خرج کردن دل به تنهایی کافی نیست جیب هم باید یاری کنه

مگه معلم چقدر میگیره که ۱۰ میلیون در ماه خرج فقط رستوران و بیرون رفتن بشه؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

یمقدار زیاده بنظرم اگه همیشگی باشه منو شوهرم اگه من خونه باشم هر شب میریم بیرون ولی خرج آنچنان نمی‌کنیم یه سوخاری می‌خریم تو ماشین میخوریم یه ذرت میگیرم تو ماشین میخوریم با چیزای ساده یه عالمه خوش میگذرونیم 🤌🏻🫠

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
😂😂😂هر چند سالش باشه مهم اینه ک دختر خوبیه و ذهنش مث ذهن من فاسد نیس🤦البته اکثرا از کلمه سرویس حس ...

سرویس یعنی اون شکمتو سیر میکنه میبره برات غذا میخره توم زیر شکمشو تامین میکنی. بغیر از این معنی دیگه ای نداره😉