2777
2789
عنوان

نامزدم میگه تو خرجت خیلی بالاست راست میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 7895 بازدید | 207 پست
خب حالا اینارو گفتی ک چی

زنی که همون‌روز اول  خودشودسته بالا بگیره ارزش خودش مشخص کنه شوهرش جرعت نمیکنه بگه خرجت بالاس بعداین بیچاره خرجی نداره اصلا دوران نامزدی دوران خرج کردنه گفتم بهش بفهونم اصلا خرجت بالا نیس اون خسیسه اصلا زن باید خرج داشته باشه 

خب وقتی نامزدید وماشین هم ندارید و قراره خرج عروسی و اینچیزا رو جور کنید هفته دوسه بار رستوران رو بک ...

اون اصلا تا حالا پس انداز نداره ولخرجه هرچی باشه دستش خرج میکنه اصلا تو تنگنا نبوده برای همین نمیتونه پس انداز کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم دیگه زیاد به چی میگید.هفته دو الی سه شب بیرون شام خوردن حتی برای سلامتی هم خوب نیست.جالبه بع ...

عزيزم ما ١٦ ساله ازدواج كرديم

ذوتاهم بچه داريم.

خيلي بيشتر ازين غذاي بيرون ميخوريم.

چون سبك زندگيمون اين هست.نهار ك كلا خونه نيستيم

و امكان غذا بردن نيست.

سالمم هستيم بخدا.

خودم هروز يك قهوه ميخورم حتما بيرون..نخورم نميتونم كار كنم.

والا كافه ها و رستورانها جا ندارع از مردم.

ففطم من نيستم،همه دوستام، همكارام..اينجورين

الان سبك زندگيا فرق كرده.

سه بار بيرون خوردن چيز معمولي هست

💕

هرشب بانامزدم رستوران دائم میگم خوراکی میخام مناسبتاهم باید واسم طلا بگیره و یک بارم بهم نگفته خرجت ...

اون ک داره خرج میکنه همه مثل هم نیستن

هیچوقت کادو طلا دوس نداشتم و ندارم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دل درداش هم بماند پسرا انتظار دارن دخترای ترگل ورگل این دوره مثل ما دهه شصتی ها برن تو پارک فلافل بخ ...

دقیقا 

خودمم دهه شصتی ام همش به هشتادی ها میگم اشتباهات ما رو نکنین

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

چی بگم؟منم با کوچیکترین چیزا خوشم درکش میکنم خیلی ولی وقتی داره خرج میکنم اون تایم ب خودم عشق میورزم

ما موقع نامزدی شوهرم اونقدر بابام براش خرج الکی تراشیده بود که رسما دستش خالی شده بود الکی میگفتم غذای رستورانی مریضم میکنه نمیتونم🤣

پس تهران و کرجه ک گرونهولی شهرستانم میریم مسافرت باز گرونن غذاها

من شیرازم.شهر کوچکی نیستم.ولی شام برای دونفر همون حدود ۵۰۰ میشه.فست فود باشه ارزونترم درمیاد.یه پیتزای دونفره خود استارتر میگه ۲۸۰ ..چه اصراری داری که حتما یه شام دونفره حدود ۱تومن میشه. نوشابه ۱۰۰ تومن..

پارسا پسرمامان😍
ما موقع نامزدی شوهرم اونقدر بابام براش خرج الکی تراشیده بود که رسما دستش خالی شده بود الکی میگفتم غذ ...

من خودمم همیشه تو زندگیم قانع بودم 

شوهرم بد نیست 

ولی قانع بودن کلا اشتباست

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

عزيزم ما ١٦ ساله ازدواج كرديمذوتاهم بچه داريم.خيلي بيشتر ازين غذاي بيرون ميخوريم.چون سبك زندگيمون اي ...

شما خودتون شاغل هستین

ایا نبودین باز هم هفته ای سه بار بیرون بودن سبک زندیگتون بووود؟

ما موقع نامزدی شوهرم اونقدر بابام براش خرج الکی تراشیده بود که رسما دستش خالی شده بود الکی میگفتم غذ ...

ن من از اول خانواده رو دخالت ندادم ولی از خودمم نگذشتم

اونجا ک نداره میگم مهم نی اونجا ک داره خرج میکنم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من که شوهر ندارم ولی هر موقع گرفتم باشه چشم 😂💜

خودت برای خودت خرج کن گلم مگه باید شوهر باشهههه

به خودت برس خوب بپوش خوب بخور اتفاقا الان وقته عشق و حالته ازدواج کنی اینقدر درگیر مشکلات میشی که دیگه فکرت سمت این چیزا نمیره😁

متاهل🧸