2777
2789
عنوان

نامزدم میگه تو خرجت خیلی بالاست راست میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 7895 بازدید | 207 پست
عزیزم ممکنه با حرف تو شروع کنه ب مقایسه کردن و ی آه کوچیک هم بکشه ب عشق شما لطمه میخوره واقعا ب این ...

چشم ولی دلم یه لحضه سوخت واسش اخه اصلا خرجی نداره کلا تو این سایت بیشتر شوهراشون خسیسن 

من شیرازم.شهر کوچکی نیستم.ولی شام برای دونفر همون حدود ۵۰۰ میشه.فست فود باشه ارزونترم درمیاد.یه پیتز ...

بخدا قیمتا همینه

ی هفته ده روز پیش رفتیم کرج دوپرس چلو کوبیده دوتا نوشابه قوطی ۹۶۰ شد

میریم فست فودی تهران بزار منوشو ببینم پیدا میکنم برات بزارم منوها رو 

رستوران ارکیده بری زیر ۲ تومن در نمیاد اصلا

رستوران معمولی رفتیم ماه پیش تو شهریار ی محله کوچیک سر راهمون ۷۰۰ و خورده ای شد دوتا چلو کباب با دوتا نوشابه شیشه ای 

دروغم چیه قیمتا همینه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزيزم ما ١٦ ساله ازدواج كرديمذوتاهم بچه داريم.خيلي بيشتر ازين غذاي بيرون ميخوريم.چون سبك زندگيمون اي ...

ماهم تقریبا همون هفته ای سه بار از بیرون میگیریم اما ب دلخواه خودمون نیس ب اجبار دخترم ک یکسره میگه بریم  لستولان و پیکزا بخوریم😂😂😂

چشم ولی دلم یه لحضه سوخت واسش اخه اصلا خرجی نداره کلا تو این سایت بیشتر شوهراشون خسیسن

عزیزم ایشون وضعیت شوهرشو حقوقشو ...دیده که پذیرفته ازدواج کنه حتما نمیرسونه دیگه

یکی حقوقش ۲۰ تونته یکی ۱۰۰ تومنه قطعا برا ۲۰ تومنی این خرج زیاده

بستگی به میزان درامدتون داره  اگه همه چی اوکیع از نظر مالی مثلا خونه ماشین شغل و پس انداز برای مخارج عروسی خب زیاد نیس ولی اگه شرایط مالیتون اوکی نیست خیلی زیاده و در آینده به پولش احتیاج پیدا میکنید و بمشکل میخورید

اینکه شما بیرون نمیرید دلیل بر این نیست که ایشون ولخرجه!برای همه نسخه یکسان نپیچید

۲ بار در هفته هر بارش کم کمش ۵۰۰ بشه میشه حداقل ۴. ۵ میلیون در ماه

انقدر شما پولدارید که این پول واسه فقط شام بیرون رفتن هیچی نیست؟ 

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
من شیرازم.شهر کوچکی نیستم.ولی شام برای دونفر همون حدود ۵۰۰ میشه.فست فود باشه ارزونترم درمیاد.یه پیتز ...

https://m.snappfood.ir/restaurant/menu/%D9%81%D8%B3%D8%AA_%D9%81%D9%88%D8%AF_%D8%A8%D8%B4%DA%A9%D9%87__%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D9%86_-r-0wneq0

این منوی پیتزا بشکس ک اصولا میریم برگر ۴۰۰،۵۰۰ هست

پیتزا دونفره ۴۰۰ اینطوراس

ما میریم ی برگر میگیریم با ی پیتزا میشه ۱

ی منوی ساده

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

حقوق ایناش چ جوریه؟زیادم نیست هزینتون ک؟بگو فرداروز منم باید کلی سرویس بدم بهت این ب اون دررر

سرویس!!؟؟ مگه راجع ب زن خیابونی داری حرف میزنی؟

چقدر خودتون و بی ارزش میدونید

یعنی پولی ک همسرتون واستون خرج میکنه در برابر سرویسی که میدی؟ چه افکاری واقعا😐😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫