2777
2789

قرص اورژانسی یک تا دو هفته طول میکشه اثر کنه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دل درد کمر درد دارم بعد قرص پریود شدم میترسم اثر نکرده باشه

ن بابا استرس نگیر بدتر پریود نمیشی 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

ینی باردار نیسم؟آخه ببخشیدا رابطه لاپایی مقعدی داشتم شرمنده بخدا بکارت دارم

حرفی ندارم واقعا😐هم بکارت داری هم رابطه نداشتی هم قرص خوردی بعد استرس بارداری داری؟دیگه بدن خودتو شوهرت باید فول  هم باشه از ویتامین بازم اینجوری حامله نمیشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد قرص اورژانسی پریود شدم تموم شد.الان ۷ دی تایم خودش بودمیترسم اثر نکرده باشه

نه دیگه ربطی نداره اون هورمون هات بهم ریخته واسه اونه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
حرفی ندارم واقعا😐هم بکارت داری هم رابطه نداشتی هم قرص خوردی بعد استرس بارداری داری؟دیگه بدن خودتو ش ...

ینی نیسم؟آخه آبجی سنم کمه

میگن بارداری پنهان احتمال داره بشی و پریود بشی خیلی چشام ترسیده 

بیبی چک نزنم ینی؟

نه دیگه ربطی نداره اون هورمون هات بهم ریخته واسه اونه

عزیز دلم من بکارت دارما

رابطه لاپایی بوده بازم گوگل زده احتمال داره....💔💔💔

چیکار کنم احتمالش هست ینی

ینی نیسم؟آخه آبجی سنم کمهمیگن بارداری پنهان احتمال داره بشی و پریود بشی خیلی چشام ترسیده بیبی چک نزن ...

ن بابا احتمالش یک به هزاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم من بکارت دارمارابطه لاپایی بوده بازم گوگل زده احتمال داره....💔💔💔چیکار کنم احتمالش هست ین ...

وقتی پریود شدی دیکه احتمال بارداری نیست

ولی چون قرص خوردی تا چند ماه پریودیت میریزه بهم استرس هم که داری بدتر میشه