2777
2789

خواهرم عقد کردس از اول ک عقد کردن هی ب گوشم خورده ک پشت سر منو شوهرم خیلی حرف مفت زده این زنیکه من خودمو بیخیال نشون دادم دیگه دیشب سر ی موضوعی ناجور با خواهرم دعواشون میشه درحدی ک توهینی نمیمونه ک بهش نکنن و میگن باید طلاقتو بگیری وسط حرفاشونم گفتن خانواده اون دامادتون گفتن ما با شما وصلت نکنیم ما اشتباه کردیم منم ب شوهرم گفتم خانواده تو چرا همچین حرفی زده شوهرمم برداشت زنگ زد ب شوهر خواهرم گفت چرا دروغ میگید خانواده من کی گفتن بااین خانواده وصلت نکنید مادر پسره گوشیو گرفت ب شوهرم گفت خدا ب دادت برسه چجوری تو این خانواده زندگی میکنی زنت شاباشای عروسیتونو همه رو برداشت مال خودش و تو عروسیتون داشت کله خواهر مادرتو میکند شوهرمم گفت این مشکلات رو همه دارن کی ب شما گفته از سمت خانواده من بااینا وصلت نکنید باز زنه وایساد زر زر کردن ک اینا خواهر براذری زندگی خراب کنن و فلان شوهرمم گوشیو قطع کرد منم از صبح با شوهرم دعوام شده ک چرا جوابشونو نداده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرابیخوداعصابتون خورد میکنید 

فتنه ،الان شناختید بهترازاینکه باچندبچه گرفتارمیشد 

بعدتوحرف زدن مردها مثل زنها نمی تونن جواب بدن ،اونم چنین زنه فتنه وآشوب به پاکنی!مقصرشوهرت نبوده بنده خدا!

خدا خواهرتو خیلی دوست داشته ،که چهره اصلیشو‌براش روکرده 

چنین زنهای نمی دونم چرازن میگیرن برای تحفه هاشون 

بگوخبرت همون کنارخودت نگه اش دار ،زن نگیر یکی دیگه روهم بدبخت نکن 

همون پسرت که بدبخت کردی کافیه

چرابیخوداعصابتون خورد میکنید فتنه ،الان شناختید بهترازاینکه باچندبچه گرفتارمیشد بعدتوحرف زدن مردها م ...

ب خدا دارم دیوونه میشم ی زنه پاچه پاره بی ادب ک هرچی از دهنش درمیاد بار ما میکنه

باید میگفته ب تو چ ک شاباشا رو کی برداشته باید میگفت خیلی هم خانواده خوبین

شوهرت آدم آهنیه مگه کوکش کرد؟ 

دیگه اون لحظه اینا اومده تو ذهنش

درسته الان ناراحتی ولی شوهرت خوب ظاهرشد بنده خدا

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
ب خدا دارم دیوونه میشم ی زنه پاچه پاره بی ادب ک هرچی از دهنش درمیاد بار ما میکنه

پسرش بی بخار متاسفانه 

وگرنه گوشی به مادرش نمی داد که حرف بار باجناق وخانواده زنش بکنه 

حق داری ناراحت باشی ،دیگه اتفاقی که افتاده 

خواهرت تصمیمش چیه؟خانواده ات چه نظری دارن

شوهرت آدم آهنیه مگه کوکش کرد؟ دیگه اون لحظه اینا اومده تو ذهنشدرسته الان ناراحتی ولی شوهرت خوب ظاهرش ...

نمیدونم انتظارم این بود گاز اشک آور برداشتم برم دم خونشون شوهرم گفت اگه بری سرتو میبرم بشین تو خونه خفم کرد

پسرش بی بخار متاسفانه وگرنه گوشی به مادرش نمی داد که حرف بار باجناق وخانواده زنش بکنه حق داری ناراحت ...

خیلی حالم بد اگه باردار نبودم موهای زنه رو دونه دونه از سرش میکندم انقدر میزدمش تا بفهمه خواهرم ی ادم بی سرزبون تو سری خور ک حرف زدن عادیشم میلنگه چ تصمیمی میخاد بگیره نمیدونم