2777
2789

تو تاپیکهای قبلم هس دوست صمیمیمه چهارشنبه دیدمش رسوندم خونه اصن حالش نمیدونم چطوره انگار حالش خوب نی پیام بدی جواب نمیده بعد کلی پیام کلی نمیتونم جواب بدم اصلا تا حالا اینکارو نکرده بود نمیدونم چشه ی مشگلی داره همیشهههه اینستا بود ولی اصن نرفته این ۱ هفته 

ازش پرسیدم گفت نمیتونم بیام این چند روزه هر چی میپرسم چته هیچی نمیگه ما قبلا خیلی صمیمی بودیم همه چیز رو بهم میگفت ولی الان هر چی میگم بگو...

چیکار کنم جواب اون دوستاش رو هم نمیده

هی پاپیچش نشو. بعضیا این مدلین. تو مشکلات دوست دارن تنها باشن. فقط بگو هروقت دوست داشتی در مورد مشکلت صحبت کنی من هستم. دیگه هم اصرار نکن

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یه دوست این طوری داشتم یهو کلا محو شد 

دانشگاه نیامد

خطشو عوض کرد

همه جا دلیت اکانت کرد

تلفن خونه شون رو از آموزش گرفتیم الکی گفتن از اینجا رفتن

ترم بعد با پررویی تمام اومد گفت ببخشید شرایطم سخت بود منم گفتم باید همینو میگفتی بعد میرفتی که ما هزار جور فکر و خیال نکنیم😐

بعضیا شعور ندارن ولش کن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
هی پاپیچش نشو. بعضیا این مدلین. تو مشکلات دوست دارن تنها باشن. فقط بگو هروقت دوست داشتی در مورد مشکل ...

اخه قبلا اصلا اینجوری نبود فقط دیشب زنگ زدم و چند تا پیام دادم دیگه هیچی نگفتم

منم یه دوست این طوری داشتم یهو کلا محو شد دانشگاه نیامدخطشو عوض کردهمه جا دلیت اکانت کردتلفن خونه شو ...

الان واقعا نمیدونم آخه از مشکلاتش نمیگه ولی چند روز پیش از خودکشی حرف میزد

الان واقعا نمیدونم آخه از مشکلاتش نمیگه ولی چند روز پیش از خودکشی حرف میزد

میدونم دوستتون هست و دلتون میخواد کمکش کنین 

ولی واقعا کمکی ازتون برنمیاد 

شما روانشناسم که باشید نمیتونین دوستتون رو درمان کنین باید بره پیش یه مشاور دیگه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اخه قبلا اصلا اینجوری نبود فقط دیشب زنگ زدم و چند تا پیام دادم دیگه هیچی نگفتم

شاید قبلا مشکلات به این بزرگی براش پیش نیومده. فقط بهش دلگرمی بده که پیششی و تنها نیست و میتونه روت حساب کنه. دیگه بقیه ش باخودشه که بخواد صحبت کنه باهات یا نه

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️