2777
2789
عنوان

آقایون واقعا زنی که خرج نداره ارج نداره براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 93 پست
ارزش و قیمت هر کس به شخصیت و وقارشه ، اگه کسی نداشته باشه و زنش هم درکش کنه و هزینه ایبراش درس نکنه ...

از نظر من نه...چون اگه همسرمو واقعا دوست داشته باشم،دلم نمیاد تحت فشار بذارمش...اما دیدم خانمایی که هر جور شده از همسرشون میخوان خواسته هاشو برآورده کنن...حتی با کلی قرض و بدهی...ولی رابطه شون همچنان خوبه 

ولی از اون طرف خانم شرایط همسرشو درک کرده ولی آقا همیشه طلب کار هم هست....این چیز هاست که خانما رو به شک میندازه که چه رفتاری درسته...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارزش و قیمت هر کس به شخصیت و وقارشه ، اگه کسی نداشته باشه و زنش هم درکش کنه و هزینه ایبراش درس نکنه ...

اینا چرت میگن 

چیزی ک من توجامعه میبینم اینه که پسرا در به در دنبال زنی آن که با ماشین پرایدشون ومستاجری زندکی معمولی کناربیاد!!نه یک گدا گشنه

بله همین طوره . متاسفانه واسه بعضیا پول آفت زندگیشون میشه و عامل اختلاف

دیدم کسی رو که از همین بابت با وجود اینکه خیلی هم دست بخیر داشته و کریمانه بذل و بخشش می‌کرده با انبوهی از ثروت  یک عمر آرزوی اینکه یک سند به جزئی نام زنش بشه رو به دلش گذاشته.

چون فهمیده که اون رو برای مال می‌خواد نه خودش، اون هم به تلافی مال رو ازش دریغ کرده...

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

من ولخرج نیستم 

اما خانوادگی خوب میپوشیم خوب میخوریم خوب تفریح میکنیم مهمونی و سفرامونم سرجاش هست 

ولی هیچوقت اهل هدردادن منابعم نیستم 

همسرم وضعیت مالی خوبی یا بشه گفت خیلی خوبی داره 

هیچوقت به زبان نگفتم فلان چیز به نام من بخر ولی تقریبا بیشتر از نصف داراییهاش به نام منه 

در نهایت که اینها هم به چشمم نمیاد برای بچه هامه 

ارزش من به خراج بودنم نیست 

به خودم شخصیتم زنیتم مادربودنم توانمندی هام 

به اینهاست 

حرف شما متین و صحیح اما این برا وقتیه که مثلا آقا وسع مالیش برسه خوب خرج کنه ولی کم بزاره.منظورم من ...

در خد جیبش باید خرج‌کنه

پول رستوران لوکس نداره؟ رستوران ارزون

پول نداره بستنی

باید خرج کنه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

سلام 

بستگی به آدمش داره واقعا 

گاهی آقایون خیلی پولدارن خانوما با این ذهنیت که اگه خرج نتراظن واسش دست و بالش باز میشه و میره سراغ کس دیگه درکنار همسرش، ولی با این سیاست میبینیم بازم اون آقا این کار رو میکنه و جواب نمیده این تکنیک، پس بستگی به شخصیت اون آدم داره! و اینکه وقتی طرف پولدار هست توی جامعه بعضی خانومها که حالا یا از روی فشار مالی یا هر مسئله دیگه ای سعی میکنن خودشونو به اون آقا نزدیک کنن و مخ اشو بزنم تا به رفاه برسن و براشون فرقی نداره اون آقا متاهله! 

ولی آقایونی که وضع مالی معمولی یا ضعیفی دارند، اگه فهمیده باشند و قدرت درک خوبی داشته باشن همراهی همسرشونو توی سختی ها یادشون نمیره و قدردانشن، و این قوت قلبشون میشه که همسرشون از لحاظ مالی خودشو در حد آقا هماهنگ کرده و خیلی از خواسته هاشو نادید گرفته تا رندگی بهتری بسازن! 

در خصوص مهریه و مهریه بالا و ارج خانوم ها هم باید گفت وقتی میگن کی مهریه رو داده کی گرفته دقیقا درسته، الان اطرافمون نیگاه کنیم زوج هایی که به جدایی رسیدن نه خانومه تونسته راحت مهریه اشو بگیره، و نه آقا به راحتی و با صلح و صفا مهریه رو داده! و اصلا مهریه ضامن خوشبختی اون زندگی نبوده! و حتی ارزش خانوم هم ربطی به اون عدد نداشته! ارزش دختر خانومی که میری خواستگاریش، شان و منزلت خانواده اش، شخصیت و کمالات خودش، و توجه و علاقه ای که خانواده اش این سالها خرجش کردن هست! ارزشش دقیقا برابر با همون آقا پسری هست که میپسنده و بله بهش میگه! مهریه یک عدده که نا زیادش ضامن خوشبختیه و نه کمش باعث بی ارزش بودن دختره! حد وسط و نرمالش قشنگه! 

البته توی بعضی از خانواده ها در بدو ورود دختر خانوم وقتی انتظاراتش رو برای ساختن زندگیش میاره پایین آقا و یا خانواده آقا دچار سو تفاهم میشن و فک میکنن دختر هول شده یا خیلی مشتاقه یا بی ارزشه! این مشکل از شخصیت و خانواده اوناست! و یه قاعده و قانون کلی برای همه ی آقایون نیست.

خلاصه به شدت بستگی داره به طرف مقابلتون و فرهنگ و شخصیتش!