2777
2789
عنوان

آقایون واقعا زنی که خرج نداره ارج نداره براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 93 پست
اره اینایی ک کلی لبایپس ولوازم ارایش وپرت پلا می‌خرن فقط!

ببین اینا هم باید باشه حالا شرایط همه مثل هم نیس بعضیا تو جامعه ان و ناخودآگاه میخان زیباتر از بقیه بنظر بیان خب میخرن 

ولی حرف من اینه زن باید علاوه بر اینا سرمایه جمع کنه واسه خودش حالا به هر نحوی 

این رو میگن زن زرنگ که آینده ش هم تامینه وگرنه که خرج کردن رو بچه دوساله رو بلده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی مرد خدای نکرده بمیره مادر پدر و خواهر برادراش میان سراغت اموالش خیالت راحت نمیذارن همه به زن و ...

در صورت داشتن فرزند ، برادر و خواهر ارثی. نمیبرن و در صورت زنده بودن پدر و مادر ،ارث میرسه ،

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
درستشم همینه زنی که خرج نداره ارج نداره پرت پلایی که نی نی سایتی ها دارن سعی میکنن جا بندازن

این حرف کاملا دور از حقیقت نیست اگر یک خانم خیلی هم بی توقع باشه بیشتر مردها فکر می کنن هیچ حقی نداره و ارزش چندانی برای خواسته هاش قائل نمیشن. بهتره یک خانم همیشه تعادلو رعایت کنه و بیش ازحد گذشت نکنه.