2777
2789
عنوان

آقایون واقعا زنی که خرج نداره ارج نداره براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 93 پست
الان زنی که انگشتر بدل خواسته مگه با جنس انگشترش تعریف میشه!!!!!هیچ مردی به زن گدا گشنه که چشماش فقط ...

منظورش اینه شما پول میدین طلا می‌خرین مواظبشین که یه زمانی گمش نکنین چون هزینه کردین بدل رو نه اگه گم هم کنین میگین فداسرم که گم شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان زنی که انگشتر بدل خواسته مگه با جنس انگشترش تعریف میشه!!!!!هیچ مردی به زن گدا گشنه که چشماش فقط ...

متاسفانه حقیقت همینه 

تا میتونین بکنین از شوهرتون تا اگه جدا هم شدید دستتون پر باشه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

کتاب زنان زیرک هم همینو میگه

مرسی. یک کتاب هم معرفی کردین که بخونیم

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

والا من اگه مرد باشم سعی میکنم زودتر از دستش خلاص بشم تا پولامو به باد نداده😂

یکی از بدترین احساساتی که خصوصا آفت زندگی مردان/زنان ثروتمنده اینه که بفهمند به چشم کیسه پول دیده می‌شن و طرف مقابل کنارشه که پول خرجش بشه...

و در این لحظه ریشه عاطفه و حیات معنوی اون پیوند می‌خشکه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

حرف مردا رو بشنو و باور نکن😂

معلومه که خرج نکنی و پدرشونو در نیاری برات ارزش قائل نیستن نمیبینی همش میرن سمت تیغ زنا و عملیای سلیطه به دخترای صاف و ساده که میرسن طرف تا میگه حالا کافه رو دیت اول تو مهمونم کن میگن پول پرست و آهن پرست ولی به این سلیطه ها جرعت ندارن همچین حرفی بزنن که حالا تنها آهنگ موجود تو زندگیشون هم کمربندشونه ها😂

نه درست نیست

زن دایی من خیلی پرخرج بود 

خرج خودش خیلی می‌کرد  

خرج خانواده ش هم می‌کرد 

داییم طلاقش داد 

زن دایی الانم معقول خرج میکنه

داییمو تو زحمت نمیدازه 

داییم خیلی عاشقشه 

به من میگه ازدواج کردی مثل زن دایی سابقت نباش

شوهرت ازت زده میشه 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
دلیل طلاقت صرفه جو بودنت بوده!!!

من از همون اول خرجی نداشتم  تاپیک اولمو بخونی تقریبا همه چیز دستت میاد یکی از مشکلاتم این بود که برام اصلا خرج نمیکرد می‌گفت قرض دارم منم میگفتم یه روزی بلاخره تموم میشه منم فلان چیزو میخرم موهامو رنگ میکنم ولی نشد که نشد

یکی از بدترین احساساتی که خصوصا آفت زندگی مردان/زنان ثروتمنده اینه که بفهمند به چشم کیسه پول دیده می ...

بله همین طوره . متاسفانه واسه بعضیا پول آفت زندگیشون میشه و عامل اختلاف