2777
2789
عنوان

آقایون واقعا زنی که خرج نداره ارج نداره براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 93 پست

حقیقتا درسته... چون دیدم تو جامعه... تعادل خوبه... نه مثل یکی از فامیلام که به خودش نمیرسه... نه به یکی دیگه که شوهرش رو ورشکست کرده... تعادل مهم ترین چیز تو زندگیه🤧🤍

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خرجم کمه چون خودم خیاطم روبیکا هم کانال رایگان آموزش خیاطی دارم با گروه رفع اشکال لینگ امضام

چه ربطی به سوال اسی داشت.تبلیغ اشکال نداره ها.ولی تاپیک جدا.تو تامیک بقیه و بی ربط ممنوعه

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

آره دقیقا یکی مثل خانواده شوهر من که اگه زن اخلاقش خوب نباشه میلیاردی هم هزینه کنن براش نگه نمیدارنش

درستشم همینه 

زنی که خرج نداره ارج نداره پرت پلایی که نی نی سایتی ها دارن سعی میکنن جا بندازن

والا من اگه مرد باشم سعی میکنم زودتر از دستش خلاص بشم تا پولامو به باد نداده😂

😂😂

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

هودت چی‌فک میکنی؟؟؟تو از طلایی که میلیونها پولشو دادی با یه انگشتر بدل که ارزون خریدی یک جور برخورد ...

حرف شما متین و صحیح اما این برا وقتیه که مثلا آقا وسع مالیش برسه خوب خرج کنه ولی کم بزاره.

منظورم من اگه همسرم درامدش محدود وکم باشه نمیتونم بیشتراز وسعش خرج کنم که ثابت کنم ارج دارم

کلا این مثال فقط برا اونایی صدق میکنه که دارن ولی خرج نمیکنن

ارزش و قیمت هر کس به شخصیت و وقارشه ، اگه کسی نداشته باشه و زنش هم درکش کنه و هزینه ای

براش درس نکنه ،از نظر شما زن بی ارج و منزلتیه!!؟۰🤔

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
درستشم همینه زنی که خرج نداره ارج نداره پرت پلایی که نی نی سایتی ها دارن سعی میکنن جا بندازن

منم درک نمیکنم مگه مردها سادیسم دارن زنی که هیچ جوره درکشون نمیکنه و اخلاق خوبی نداره رو نگه دارن