2777
2789
عنوان

راضیم از اینکه بچه دار نشدم 🤷‍♀️شما بچه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 3962 بازدید | 180 پست
خانه داري ك هممون انجام ميديمولب چيزي نيتس ك اينهمه وقت بگيره ك شما ميگي.مخصوصا زماني ك بچه نداشتع ب ...

من بیشتر از همتون کار خونه میکنم چون وسواس دارم یجورایی 

شاغل هم هستم داخل خونه کار انجام میدم 

من در اینجا تجربیات خودم را بازگو میکنم براتون امیدوارم مفید باشه.زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برای‌رشد‌باید‌رنج‌بکشید🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم سالهاس فوت شدن

خدا بیامرزه 

من در اینجا تجربیات خودم را بازگو میکنم براتون امیدوارم مفید باشه.زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برای‌رشد‌باید‌رنج‌بکشید🤍

۳۲ سالمه دو تا دارم گاهی خیلی از دستشون کلافه میشم و پشیمون که چرا بچه اوردم ولی باز یه وقتایی نگاشون میکنم قند تو دلم آب میشه میگم خدایا شکرت که هستن ، به هر حال بچه سختی های خودشو داره 

با وجود بچه خیلی کارارو نمیشه انجام داد مخصوصا وقت گذروندن با دوست

بچه دارا با کسایی رفتو امد میکنن بچه داشته باشن ما سه تا دوستیم دوتامون بچه داریم یکیمون هنوز نه برای خودمون دوره داریم گاهی میسپریم مادرامون میریم خونه هم راحت باشیم گاهیم میبریم  منو اون دوستم بچه داریم بچه عارو میبریم خانه بازی میشینیم صحبت میکنیم

پس کی وقت میکنی برای پسرت ناهار بپزی ؟

صبحها ساعت ۹ روزای زوج میرم باشگاه یعنی ۸/۵ از خونه میزنم بیرون 

من صبحها ساعت ۵/۵ بیدارم 😅😅😅خیلی بخوام بخوابم تا ساعت ۶ 

بلند میشم صبحانه آماده میکنم چون همسر و پسرم صبحانه پختنی میخورن میذارم تو ظرفشون میوه و این چیزام میذارم 

اونا ساعت ۶/۴۵ از خونه میرن بیرون 

منم ناهارم درست میکنم کارامو میکنم میزنم از خونه بیرون 

پسرم ساعت ۲/۵ میاد خونه به خاطر همین فرصت همه کاری میکنم عزیزم 

خیلی مسئولیت زیادی داره شایدم من حساسم کلاس اوله و بخاطر اینکه فارسیش خوب نیست دارم دیوونه میشم.حالا ...

کلاس اول واقعا حق داری که حساس باشی چون یه کوچولو سخته ولی بعدش کمکش کن مستقل بشه و از وابستگی خودت کم کن ، اشکال نداره اگه اشتباه کنه یا نمره خوبی نگیره در عوض سال های آینده یه بچه کاملا مستقل تربیت کردی ، خسته نباشید مامان عزیز 

برنامه ریزی کنی میشه منم یه پسر دارم صبحها که خونه نیست میرم باشگاه خرید یا صبحانه با دوستام بیرون ع ...

منم یه پسر ۴سالع دارم میره مهد دانشجوی ارشدم میخوام دکتراهم بخونم باشگاه صبحونه کافه برف بازی همه جا میریم نمیدونم چرا فک میکنن با بچه نمیشه کاری کرد من از الان غصم گرفته ترم اخرم چه کنم با بیکاری دلم میخواد شاغل شم

بچه دارا با کسایی رفتو امد میکنن بچه داشته باشن ما سه تا دوستیم دوتامون بچه داریم یکیمون هنوز نه برا ...

میدونم میشه این کارارو کرد ولی وقته بچه نباشه خیلی راحت تره

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
من بیشتر از همتون کار خونه میکنم چون وسواس دارم یجورایی شاغل هم هستم داخل خونه کار انجام میدم

😄 چون براي شما عجيب بود، براي منم شما عجيب بودين ك دو نفر كار خاصي ندارع ك وقت نداشتع باشيد

💕

صبحها ساعت ۹ روزای زوج میرم باشگاه یعنی ۸/۵ از خونه میزنم بیرون من صبحها ساعت ۵/۵ بیدارم 😅😅😅خیلی ...

پس رمز موفقیتت اینه که کلا خواب نداری😁😁

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
😄 چون براي شما عجيب بود، براي منم شما عجيب بودين ك دو نفر كار خاصي ندارع ك وقت نداشتع باشيد

خب شاغلم