2777
2789
عنوان

راضیم از اینکه بچه دار نشدم 🤷‍♀️شما بچه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 3964 بازدید | 180 پست
توی این تاپیک ها و تاپیک های مشابه من همیشه کلی مادر راضی میبینمچند تا مادر خسته ولی شاکر و کلی آدم ...

بزن دست قشنگه رو 

شما چقدر حرف هاتون شبیه منه 

انگار خواهرم هستید 

من در اینجا تجربیات خودم را بازگو میکنم براتون امیدوارم مفید باشه.زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برای‌رشد‌باید‌رنج‌بکشید🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۳۷ سالمه، یه دختر ۱۴ ساله و پسر ۹ ساله دارم

با همه مسئولیت ها و سختی هایی که مادر بودن داره، وجوشون مایه ی آرامشمه و همیشه خدا رو بخاطر داشتنشون شکر میکنم

انشاءالله خدا به هر کی که میخواد بده❤

با وجود بچه خیلی کارارو نمیشه انجام داد مخصوصا وقت گذروندن با دوست

برنامه ریزی کنی میشه 

منم یه پسر دارم صبحها که خونه نیست میرم باشگاه خرید یا صبحانه با دوستام بیرون 

عصرا هم همینطور بعضی وقتا میرم ولی خب بیشتر صبحها 

برا خودت وقت بذار کلی حالت خوب میشه 

مادر خودم مدتیه مریضه ،وما خواهرا عین پروانه دورش میچرخیمبه این فک میکنم که اگه ما نبودیم کی به مادر ...

پدرت 

من در اینجا تجربیات خودم را بازگو میکنم براتون امیدوارم مفید باشه.زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برای‌رشد‌باید‌رنج‌بکشید🤍

۲۲ سال چطور ؟

البته خانمهای ۴۰ سال به بالا معمولا بچه شون  از سن گریه زاری و اذیت گذشتند  اکثرا از آب وگل دراومدند یا دانش آموزن یاپشت کنکوری و دانشگاهی

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
توی این تاپیک ها و تاپیک های مشابه من همیشه کلی مادر راضی میبینمچند تا مادر خسته ولی شاکر و کلی آدم ...

اینا همونایی هستن که فکر میکنن فقط خودشون کار درستو انجام دادن و عقل کل هستن😄

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
البته خانمهای ۴۰ سال به بالا معمولا بچه شون از سن گریه زاری و اذیت گذشتند اکثرا از آب وگل دراومدند ...

خب مگه من گفتم تو این سن بچه شون گریه میکنه 

من ۱۰ سال پیش هم حوصله بچه نداشتم واقعا 

خیلی مسئولیت زیادی داره شایدم من حساسم کلاس اوله و بخاطر اینکه فارسیش خوب نیست دارم دیوونه میشم.

حالا دوران بلوغ یه طور ادامه تحصیلش شاغل شدنش ازدواجش من فکر کنم برا استرس اونا سکته کنم حس میکنم بقیه اصلا این حساسیت ها و نگرانی هارو ندارن که از بچه خوششون میاد

برنامه ریزی کنی میشه منم یه پسر دارم صبحها که خونه نیست میرم باشگاه خرید یا صبحانه با دوستام بیرون ع ...

پس کی وقت میکنی برای پسرت ناهار بپزی ؟

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹