۴۴ سالم هست و خب نمیتونم اصلا تحمل کنم یکی تو خونه باشه همش گریه کنه بهونه بگیره هی تورم بره بالا همچیش هم گرون بشه از اون مهم تر میگم نمیتونم تحمل کنم بچه از دور برام قشنگه شوهرمم همینه و خب الحمدلله راضی هستیم
شما چند سالتونه بچه دارید یا خیر
من در اینجا تجربیات خودم را بازگو میکنم براتون امیدوارم مفید باشه.زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برایرشدبایدرنجبکشید🤍
توی این تاپیک ها و تاپیک های مشابه من همیشه کلی مادر راضی میبینمچند تا مادر خسته ولی شاکر و کلی آدم ...
بزن دست قشنگه رو
شما چقدر حرف هاتون شبیه منه
انگار خواهرم هستید
من در اینجا تجربیات خودم را بازگو میکنم براتون امیدوارم مفید باشه.زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برایرشدبایدرنجبکشید🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادر خودم مدتیه مریضه ،وما خواهرا عین پروانه دورش میچرخیمبه این فک میکنم که اگه ما نبودیم کی به مادر ...
پدرت
البته خانمهای ۴۰ سال به بالا معمولا بچه شون از سن گریه زاری و اذیت گذشتند اکثرا از آب وگل دراومدند یا دانش آموزن یاپشت کنکوری و دانشگاهی
سلام!حال همهی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بیسبب میگويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی میگذرم که نه زانویِ آهویِ بیجفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بیدرمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمیدانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازهی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديدهام خانهئی خريدهام بیپرده، بیپنجره، بیدر، بیديوار … هی بخند!بیپرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچهی ما میگذردباد بوی نامهای کسان من میدهديادت میآيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ریرا جان نامهام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت مینويسم حال همهی ما خوب است اما تو باور نکن
البته خانمهای ۴۰ سال به بالا معمولا بچه شون از سن گریه زاری و اذیت گذشتند اکثرا از آب وگل دراومدند ...
خب مگه من گفتم تو این سن بچه شون گریه میکنه
من ۱۰ سال پیش هم حوصله بچه نداشتم واقعا
خیلی مسئولیت زیادی داره شایدم من حساسم کلاس اوله و بخاطر اینکه فارسیش خوب نیست دارم دیوونه میشم.
حالا دوران بلوغ یه طور ادامه تحصیلش شاغل شدنش ازدواجش من فکر کنم برا استرس اونا سکته کنم حس میکنم بقیه اصلا این حساسیت ها و نگرانی هارو ندارن که از بچه خوششون میاد