2777
2789
عنوان

راضیم از اینکه بچه دار نشدم 🤷‍♀️شما بچه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 3962 بازدید | 180 پست

44 سالمه  دختر 19 ساله دارم

نفس ام بهش  بنده     اما مسوولیت خیلی سنگین      هرچی بزرگتر میشن   سخت تر     

شما  هر تصمیمی بگیرید  ریسک    پنجاه  پنجاه    ممکنه بعدا پشیمون بشی  یا نشی

ولی  الان   حس میکنی بهترین  تصمیم    خداروشکر همسرت همراهه      موفق باشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دومیم رو باردارم پشیمونم که زودتر چرا نیاوردم وقتی میتونستم!‌ نکه نخواما خیلی کمالگرا بودم دیر شد دومیم الکی 

تو بچه دار شدن و نشدن باید زن و شوهر توافق داشته باشن باهم خیلی ناراحت میشم میبینم یکی از زوجین بچه دوست داره اون یکی میگه اصلا نمیتونم، اختلاف میوفته بینشون

ولی همسو باشه نظراشون هر تصمیمی بگیرن باهم برای زندگیشون درسته

خب همه ی خانوما همین کارا رو میکنن 😆😆😁😁😁مگه شما نمیکنی ؟

تا جایی که من تو سایت دیدم اونایی که بچه دارن اصلا وقت این چیزا رو ندارن 

من در اینجا تجربیات خودم را بازگو میکنم براتون امیدوارم مفید باشه.زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برای‌رشد‌باید‌رنج‌بکشید🤍

خب همه ی خانوما همین کارا رو میکنن 😆😆😁😁😁مگه شما نمیکنی ؟

با وجود بچه خیلی کارارو نمیشه انجام داد مخصوصا وقت گذروندن با دوست

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹

۹ سال نیوردم بچه ندوست ،اخرم بخاطر همسرم آوردم، همون بچمم حوصله نداره ،بچه همش اذیته، بدون بچه زندگی شیرین تر و راحت تر هست همش برا خودت خرید میکنی ،با بچه هر روز یه چالش ،البته ناشکری نمیکنم ،حالا که دارم خداروشکر دوستشون دارم ،ولی هزار بار گفتم زندگی بدون بچه سراسر رویایی و راحتی و رفاه هست ،مخصوصا سفر ،من امسال مسافرت کوفتم شد ،یا این میخواست یا اون ،دوتا مغازه میرفتیم خسته میشد ،گوشی و میگرفت شارژ خالی میکرد ،عملا با بچه نمیشه زیادی خوش گذروند

دقیقا

مثلا من یکی از دوستانم ۲ تا فرزند داره 

از دورهمی های دوستانه ما نهایتا 

۲ ماه یه بار بیاد

من در اینجا تجربیات خودم را بازگو میکنم براتون امیدوارم مفید باشه.زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برای‌رشد‌باید‌رنج‌بکشید🤍

توی این تاپیک ها و تاپیک های مشابه من همیشه کلی مادر راضی میبینم

چند تا مادر خسته ولی شاکر 

و کلی آدم که بچه ندارن 

تقریبا همه شون رو درک میکنم

جز اونایی که میان به بی بچه ها میگن پشیمون میشی و همیشه توی فامیل شون چند نفر پشیمون دارن

دلم میخواد بپرسم تا حالا کسی بهتون گفته از مادری پشیمون میشید؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

تا جایی که من تو سایت دیدم اونایی که بچه دارن اصلا وقت این چیزا رو ندارن

تو این سایت شاید اینطوریه 

ما یه گروه هستیم با هم میریم باشگاه 

سه شنبه ها میریم شیراز گردی 

چهارشنبه ها میریم دوچرخه سواری 

کافی شاپ خرید و .... هممونم متاهل و بچه دار هستیم 

امیدوارم فقط واسه دل خودت بچه نیاری و ایندشون روهم درنظر بگیری

قطعا همینطور کسی تو زندگیم نیست و نمیدونم با کسی که ازدواج میکنم چه جور شغلی داره چقد درآمدش

و حتی اگه ازدواج نکنم سرپرستی چند بچه قطعا قبول میکنم

چون مادر شدن و بچه ها دوست دارم

ولی فقط به دل خودم نگاه نمیکنم

و رو شغل و درآمد خودم متکی ام

جوری که بچه ها کمبود و حسرت چیزی نداشته باشن🩵

🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

تو این سایت شاید اینطوریه ما یه گروه هستیم با هم میریم باشگاه سه شنبه ها میریم شیراز گردی چهارشنبه ه ...

اینطوری خوبه