2777
2789
هیچ کاری فقط از اول نامزدی مون گفتن چرا برا اون انگشتر خریدید برا ماها نه من تقصیرم چیه تازه پدر شوه ...

زن عموی منم همیشه هرچی مامانم می‌خرید می‌رفت عینشو می‌گرفت

یه روز حلقه ازدواج مامانمو برداشت برد طلافروشی گفت از روش بسازن بعدم خوشحال و شاد اومد خونه ما اعلام کرد همچین کاری کرده و حلقه رو پس داد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

محل نده حتی تو دعواهاش 

یکبار به خانواده‌ی شوهرت بگو بهش بگن هرکاری شده شوهرت برات کرده نه خانواده‌اش اونم شوهرش براش جبران کنه

اگه با خودت دعوا میکنه که رک جوابش رو بده همینو بگو

کلا بی محلی کن انگار نه انگار اصلا وجود داره سلام و خداحافظ فقط نه گرم بگیر نه بگو بخند معمولیه معمولی باش باهاش 

مشکل شوهرم نمیزاره این کار کنیم

من شوهرم خواست

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

۱۱۴ کم نیست ولی خب بحث اینه جنگ راه میندازن قهر میکنن خونه پدر شوهرم نمیان

ما کلا تو اقواممون مهریه بالا داریم،چون شوهرم غریبه بود کم گذاشتیم، ولی زورم نمیومد اگه برا جاریم بیشتر مهریه میکردن،یا تو عقد شوهرش خیلی چیزا براش میخریدو خرج میکرد شوهرمن اصن پول نمیدادبهم،خرج نمیکرد برام، ولی بازم حسادت نمیکردم،مادر شوهرم بعدعقد برا من هیچی نخرید برا جاریم یه لباس مجلسی کت دامن خرید، ولی برام مهم نبود چون مامانم بهترینارو برام میخرید،خدا خیرش بده بهترین مادر دنیاست.خدا حفظش کنه.