2777
2789
نمیتونی ی جا بری کار کنی یا مثلا ی کاری راه بندازی تابخوای درس بخونی مشغول بشی جایی خیلی طول می‌کشه

چون ی شهر کوچیک هستیم از صبح تا شب میخواد بری سر کار با حقوق چهار پنج ی بچه کوچیک دارم ک نمیتونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه پس انقدر وایسه ک مرده کتکش بزنه؟از حقش باید دفاع کنهانقدر ساکت مونده گریه کرده مرده فکر کرده نمیت ...

چقد بچه گونه حرف میزنی آخه 

داداش زنو شوهرن باید بسازن اینجوری که تو میگی نمیشه که 

وقتی مرد دست رو زن بلند میکنه زن ب خانوادش پناه میبره

نبد بهشون بگی کارت اشتباهه 

هیچ فایده ای نداره 

درو دیگه ام که بگذره حتی اگه توم فراموش کنی اونا نمیکنن که میزنن تو سرت 

چرا زدت 

یه درصد احتمال بده تغصیر خودت بوده 

نبد بهشون بگی کارت اشتباهه هیچ فایده ای نداره درو دیگه ام که بگذره حتی اگه توم فراموش کنی اونا نمیکن ...

حرف شانس بزن ک من ندارم کاش یکی پیدا میشد راهنماییم میکرد

نمیتونی ازش یواشکی پول برداری پس انداز کنی یا از خرجی برداری

کم کم پول میده مثلا میگم پول بده برم خرید پونصد فقط میزنه منم باید مایحتاج خونه رو بگیرم چیزی باقی نمیمونه

چرا نمیری مشاوره به خدا لازمه یه چیزایی رو یاد بگیری برا یه زندگی آروم و با عشق خیلی چیزا باید بلد ب ...

چند بار رفتم مشاوره میگه افسردگی داری چرت پرت میگه اصلا راحل برای زندگی درست نمیده