2777
2789
عنوان

خداروشکر به درامد رسیدم🥰🥰😁خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 11019 بازدید | 317 پست
مرغ تون زیادی چاق نیست؟ اونایی ک زیادی چاقن مث این خانم های چاق ک نازا میشن دور بر تخمدان شون پر چرب ...

نه تا زمانی که پیش خودمون بود تخم داشتیم الان رفت روستا اصلا نگفتن تخم میذاره یانه ما هم هیچی نمی گیم همین که نگهشون داشته کافیه ولی بدمون نمیاد ماهی ها تا تخم هم به ما بده  مرغ داریم ولی شرایط نگهداری نداریم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آدم به حرف مردم باشه باید بره بمیره بقیه زو حذف. کن ارده داشته باش برای خودت زندگی کن و هر کار ...

اره دقیقا ولی بدتر اینکه نمیزارنم... یبار اردک و مرغ گرفتم

انقدر کتکم زد پدر خیر ندیدم الهی دستاش بشکنه

نه تا زمانی که پیش خودمون بود تخم داشتیم الان رفت روستا اصلا نگفتن تخم میذاره یانه ما هم هیچی نمی گی ...

اهان پس تخم مرغ ها بهتون نمیدن...  تو روستا ک علف زیاد تند تند تخم میذارن  چه ادمایین حداقل ی هفته ش برا شما نگه میداشتن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ما هم یه جوجه اردک بزرگ کردیم واقعا لذت بخش بود الان ۱۰ ماهشه البته خونمون آپارتمانه فرستادیمش روستا ...

اره پرورش اردک هم خوبه هم تخمش دونه ای ۷ هشت تومنه خودش هم دونه ای ۴۰۰ فقط باید آب داشته باشن 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
آخی عزیزم خب خداروشکر که نشکسته بود وایییی شکستن خییییلی بده یادم میاد استخوانام تیر میکشن🤕😢بازم خ ...

اتل بستم پدرم در اومد....خداروشکر نشکسته بود...

هرروز فقط میگم خدایا همه فقط سالم باشن...سلامتی خیلی مهمهههه....

مرسی فداتشمممم،،،چشممم عزیزممم💋💋❤️❤️♥️♥️🌷🌷💖💖💖💙💙💚💚🌟🌟⭐️⭐️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

خداروشکر عشقم 😘😘😘

عزیزدلمییییییی🫂♥️♥️♥️💋💋💋💋💋😘😘😘😘😘😘😘🌟🌟🌟⭐️⭐️💖💖💖🌷🌷♥️♥️♥️♥️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....