2777
2789
عنوان

حس ششمی بیاددد☹️🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 159 پست
لباست زرد یا آبی داره؟

درسته گلم زرد داره با گربه ی چشم ابی میشه بگی عشقم برمیگرده یا نه ؟؟ بهم میرسیم ؟؟ یکی الان زنگم زد از سمت اون بوده ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته عزیزم خیانت کرده یهفته اخیر به دوس دختر قبلیش پیام داده ؟؟؟کی میبینیم همو ؟؟امیرسیم بهم بنظرت

حس خوبی نگرفتم ازش ولی میدونم ازش عصبی هستی و بهت واقعیتو نمیگه

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

عزیزم برای ندا چه رتبه یا رشته ای رو حس میکنی ک قبول شه؟( تجربیه. )

عزیزم خدایی دیگه تعداد داوطلبان کنکور رو نمیدونم که رتبه حدس بزنم😂😂😂سوالات معقول بپرسید

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

عزیزم پرستاری ؟ من سوال تخصصی دارم

عزیزم ماما هستم یه مدت نرسینگ کار کردم اونجا که زدم نرس مال خیلی پیشه

تصادف میکنم؟ فردا رو میگم. خیلی استرس دارم

خدا،نکنه. نه . این تصورات ذهنته

عزیزم ماما هستم یه مدت نرسینگ کار کردم اونجا که زدم نرس مال خیلی پیشه

میدونی چرا اینجوریم ؟ :

از ظهر اندازه سه انگشت بالای نافم درد میکنه

مرلین مونرو سایت هستمه ،کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

خدا،نکنه. نه . این تصورات ذهنته

عزیزم جواب سوال منو میدی ؟؟ لباسمو درست حدس زدی حالا میشه بگی عشقم برمیگرده پیشم ؟؟ بهم میرسیم ؟؟ اینی ک الان زنگ زد شماره ناشناس از سمت اونه یا نه ؟؟ اخه خودش بلاکه

عزیزم جواب سوال منو میدی ؟؟ لباسمو درست حدس زدی حالا میشه بگی عشقم برمیگرده پیشم ؟؟ بهم میرسیم ؟؟ ای ...

بله برمیگرده به زودی یعنی 2 تا 3 ماه حس میکنم.

میدونی چرا اینجوریم ؟ :از ظهر اندازه سه انگشت بالای نافم درد میکنه

بارداری؟

بله برمیگرده به زودی یعنی 2 تا 3 ماه حس میکنم.

این شماره ناشناس ک الان زنگم زد از سمت اونه یا نه ؟؟ اخه خودش بلاکه 

میدونی چرا اینجوریم ؟ :از ظهر اندازه سه انگشت بالای نافم درد میکنه

چندسالته؟ بیماری زمینه ای داری؟ مشکلات گوارشی نداری؟

تهوع استفراغ نفخ؟ پریودیت کی بود؟