2777
2789
عنوان

حس ششمی بیاددد☹️🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 159 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم درسته

دانشجویی و یه ایده تو ذهنت داری. از دست یکی دلخوری 

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

آبی پوشیدیمتولد پاییزی

راجی من چی حس می‌کنی ( از لحاظ عاطفی )

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

بخدا قسم خواستم بگم شکم دومی😂

عزیزم میشه بگی از من چی حس میکنی و اینکه عشقم بریمگرده یپشم ؟؟ بهم میرسیم ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

باشه این اخراش خیلی سخت میگذره خسته کنندس

آره سنگین میشی معده درد تنگی نفس تغییر خلق و خو و...

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

عزیزم میشه بگی از من چی حس میکنی و اینکه عشقم بریمگرده یپشم ؟؟ بهم میرسیم ؟؟

لباست زرد یا آبی داره؟

دانشجویی و یه ایده تو ذهنت داری. از دست یکی دلخوری

عزیزم پرستاری ؟ من سوال تخصصی دارم

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

منو بگو

عزیزم شما خودتم حس ششمی میشه بگی از من چی حس میکنی و اینکه عشقم برمیگرده پیشم ؟؟ بهم میرسیم ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم