2777
2789
عنوان

اختلاف سنی بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیشد که همسر این آقا تصمیم گرفت مردی که انقدر زبانزده رو ترک کنه ؟:)

شاید مشکل از زن بود

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

ن فاصله زیاد مناسب نیس

شاید اوایل خوب و اوکی باشین

ولی رفته رفته تو پستی بلندی زندگی خودشو نشون میده این اختلاف سنی چون کلن عقاید متفاوته

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت؛

اگه بچه نداشت میشد قبول کرد ولی بچه اونم اول زندگیتون واقعا سخته

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

۱۲سال باتوجه به شرایطی که گفتی بچه دار هم نمیشید و اقا همه چی تمام خیلی خوبه. فقط اگر بچه اش باشما قرار زندگی کنه باید مثل یه مادر باشید براش از محبت کم نزاری. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
قبول کن خودتم سنت زیاده ۳۰سالته

من سنم بالاست درسته اما هنوز کیس و گزینه های جوون و موقعیت خوب هست واسم بخاطر همین دودل شدم، چون این اقا اخلاق و رفتارش خیلی خوبه یجورایی حامی و مهربون و با توجه و دلسوزه ، از این میترسم که بخاطر سنش ردش کنم و بعد هم با اینا که جوونن خوشبخت نشم. از طرفی هم از لحاظ ظاهری با اینکه بشدت خوش تیپ و خوشقیافست ولی از سنش بزرگ تر نشون میده و منم کوچیکتر از سنمم. این چیزا بیشتر دودلم کرده ، 

اگر بچه نداشت عالی بود برای ازدواج

ولی بچه داره و باید دورش خط بکشی

چون بنا به گفته خودت که میگی بچه دار نمیشی ممکنه در اینده با بچش به مشکل بخوری، علاوه بر اون شاید بچه اصلا باهات سازگاری نکرد و اذیت شدی، بنظر من مورد خوبی نیس، باز خودت یدور فکراتو بکن