2777
2789
عنوان

حس ششمی بیاددد☹️🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 159 پست
این شماره ناشناس ک الان زنگم زد از سمت اونه یا نه ؟؟ اخه خودش بلاکه

حس میکنم نه

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله برمیگرده به زودی یعنی 2 تا 3 ماه حس میکنم.

میشه جواب منو بدی؟

حرفای دیشبش راست بود؟تموم شد همچی؟

گفت میره جدی بود؟

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

میشه جواب منو بدی؟حرفای دیشبش راست بود؟تموم شد همچی؟گفت میره جدی بود؟

لباست سبز داره؟تابستون یا بهاری؟

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

لباست سبز داره؟تابستون یا بهاری؟

نه سبز نیست ولی بهاریم

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

چندسالته؟ بیماری زمینه ای داری؟ مشکلات گوارشی نداری؟تهوع استفراغ نفخ؟ پریودیت کی بود؟

باردار نیستم ، مجردم ، روز اخرپریودم امروزه تقریبا 

قبلا یبار گاستروانتریت روده و معده گرفتم 

امروز از ظهر این درد رو دارم که قابل تحمله اما رو مخ فرقی ندارد دراز بکشم یا نه کلا هی یه جوره

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

چندسالته؟ بیماری زمینه ای داری؟ مشکلات گوارشی نداری؟تهوع استفراغ نفخ؟ پریودیت کی بود؟

از منم میشه بگی 

ماه تولدم؟

دوسم داره کی ازدواج داریم؟

دانشگاهی که دوست دارم قبول میشم؟

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت واسه چیز های از دست رفته غصه نخورید.✨🙂

نه سبز نیست ولی بهاریم

خردادی