2777
2789
عنوان

کات کردمم لطفا بیایید

204 بازدید | 44 پست

بچه ها من یک و ماه نیم با یه پسری بودم از نظر اخلاقی اینا مالی واقعا پسر خوبی بود 

بعد اوایل خب صحبت میکردیم سه بارم همو دیدیم خسیس نبود اصلا گل اینا خرید برام ولی دو هفته اخر همش سرش شلوغ بود منم همش میگفتم نمیخوام کات

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)      بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)

بعد گفتم بیا حداقل شبا نیم ساعت حرف بزنیم میگفت درکم کن سرم شلوغه درستش میکنم فلان 

بعد ولی تو طول روز پیامو میدادیم مثلا هر یه ساعت سه ساعت ۴ ساعت 

بعد منم هی صبر کردم دیدم دو هفتس نمیاد پیشنهاد نمیدهدهمو ببینیم عکس از خودش استوری میزاره به من نشون نمیده گفتم اقا کات باز جلوی منو گرفت گفت نههه نرو فلان

مثلا یهو ۸ ساعت نبود 

منم قاطی کردم گفتم اقا نمیخوام تو رابطه باشم تو اصلا وقت نداری همو بشناسیم اونم گفت باشه و منم کات کردم 

ولی یه حسم خیالش راحته فک میکنم میاد باز همه چیو درست کنه 

اخه من واقعا بدم میاد یکی به عنوان گزینه نگاه کنه منو خواستم تنبیهش کنم 

شما به این حستون اعتماد دارید

اصلا عجیب غریب حس میکنم هستیم باهم هنوز 

با اینکه بلاکش کردم ولی بازم شمارمو سیو داره