2777
2789
عنوان

بچہ ھا امروز دو تا مرد ریشو

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 72 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من جای پسره بودم برمیگشتم میگفتم شمارمو میخوای چیکار؟؟ میخوای آشنام کنی با ننت؟

لابد شرایطشو‌ نداشته ک چیزی بگه😶‍🌫️وگرنه پسرا ب این راحتی از این چیزا نمیگذرن 

احتمالا دیده زورش نمی‌رسه چیزی نگفته

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
خدایامنم هر چه قدر هم روشن فکر باشم این مسائل برام قفله هنوزم

تجاوز و فحشا و اختلال جنسی چه ربطی ب روشن فکری داره؟

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
به نظرت یه همچین موجوداتی غیرت حالیشون میشه🤔

اطلاعی ندارم نسبت بهشون😂

ولی احتمالا نه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بالاخره شماره میدادن نمیگرفت،یا ازش شماره میخواستن؟

بعدشم چه ربطی به ریش داره؟ریش خیلی وقته مد شده و اکثرا آقایون پیر و جوون میذارن!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

توشه ما چند سال پیش یه پسر میرفت کلاس ورزش بعد مربیاش بهش تجاوز کردن

این بچه بی زبون خود کشی کرد

تو یه نامه نوشته بود همه چی رو

بعد باباش میگفت چون مادرش مریض بوده هي باید میرفت یه شهر دیگه برا درمان، ما چقد به این مربیاش اعتماد داشتین که بچه رو می‌گفتیم برو پیش اینا

تجاوز و فحشا و اختلال جنسی چه ربطی ب روشن فکری داره؟

ربطی نداره

ولی الان یه جوری میگن که انگار اگه کسی همه ی اینا البته به جز تجاوز براش مهم نباشه روشن فکره

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲