2777
2789

من الان کلاس دهم تجربی ام 

ولی من دوست داشتم برم رشته انسانی وکالت بخونم از این طرف خانواده ام نمیزارن به زور اومدم رشته تجربی 

میگن وکالت خوب نیست امنیت نداری

الان درس ام خوبه داخل رشته تجربی ولی به زور می خونم با اجبار و هیچ انگیزه ایی ندارم بخونم چون از کل رشته های تجربی متنفرم 

کل اتاق ام رو کردن کتاب کمک درسی جوری که چنان کتاب دارم یه بار کتاب تکراری سفارش دادن برام 😑

چون خواهر و داداشم پزشک هستن میگن تو هم باید حداقل پرستاری یا هوشبری قبول بشی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا😐خب برو باهاشون صحبت کن

حالا خانواده ام رو راضی کنم فامیل ها رو چکار کنم که فکر میکنن داخل رشته تجربی کم آوردم اومد رشته انسانی 

چون فامیل هام همشون پزشک و پرستار و هوشبر و ......

هستن و اصلا به  رشته انسانی مسخره شون میاد 

خوب نمیزارن برم رشته انسانی وکالت بخونم 😑دیگه خسته شدم از دستشون

اعتصاب کن 

گریه زاری درس نخون 

نمرهات که کم شه میفهمن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

بخون یکی از سه رشته رو بیاری حداقل از خانواده تو سری نخوری که اونا پزشک شدن تو چی 

ولی خب بدون علاقه کار خیلی سخت میشه خیلی

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بخون یکی از سه رشته رو بیاری حداقل از خانواده تو سری نخوری که اونا پزشک شدن تو چی ولی خب بدون علاقه ...

فقط به دبیری زیست فرهنگیان کمی علاقه دارم 

دیگه به هیچ شغل رشته تجربی علاقه ندارم و متنفرم